Mikä harjatiiviste tämä on (Ormax tiilikate)


Mikä harjatiiviste tämä on (Ormax tiilikate)

Kirjoittaja
Viesti
ar111134KI
ar111134KI
I'm into this
I'm into this (294 mainepistettä)I'm into this (294 mainepistettä)I'm into this (294 mainepistettä)I'm into this (294 mainepistettä)I'm into this (294 mainepistettä)I'm into this (294 mainepistettä)I'm into this (294 mainepistettä)I'm into this (294 mainepistettä)I'm into this (294 mainepistettä)

Ryhmä: Jäsenet
Viestit: 1, Vierailut: 40
Hei
Onko tietoa mikä tiiviste alla olevassa kuvassa on ja mistä sitä mahtaisi saada?
Linnut ja oravat ovat harventaneet Ormax tiilikatteen harjatiivistettä ja pitäisi löytää lisää tällaista tiivistettä.
Alla olevassa kuvassa pari palaa tiivisteestä, kokonainen tiivistepätkä sisältää kuuden kolon peittävän pätkän. Ei ole tietoa onko tuo tiiviste Ormaxin, mutta kooltaan se sopii kuitenkin. Ormaxilta nykyään saatavilla oleva muovinen harjatiiviste on ulkomitoiltaan vastaava kuin tämä, mutta sen asentaminen vaatisi harjan purkamisen ja kasaamisen uudestaan. Tämän voi laittaa kätevästi suoraan harjatiilen ja lappeen väliin.Kysymys
ruosu
ruosu
Supreme Being
Supreme Being (513,0K mainepistettä)Supreme Being (513,0K mainepistettä)Supreme Being (513,0K mainepistettä)Supreme Being (513,0K mainepistettä)Supreme Being (513,0K mainepistettä)Supreme Being (513,0K mainepistettä)Supreme Being (513,0K mainepistettä)Supreme Being (513,0K mainepistettä)Supreme Being (513,0K mainepistettä)

Ryhmä: Jäsenet
Viestit: 1,9K, Vierailut: 2,3K
Pura vaan se harja ja laita se "moderni" tiiviste! Juuri tuon lintu/orava- ja paikallapysymisongelman takia on se harjan yli menevä tiiviste "keksitty". Kyllä tuota löytyy kattotarvikkeita myyvistä liikkeistä. On myös olemassa erittäin pehmeää yleistiivistenauhaa (tuulettuva), joka muotoutuu hyvin katolle kuin katolle, jos haluat niitten räikäleitten kanssa taistella..
Ja onhan tuohon nyt Ormaxilla itselläänkin vielä muita tiivistysratkaisuja ! 
Muokattu
4 vuotta sitten by ruosu
GO
GO


Samankaltaiset aiheet


Lukee tätä viestiketjua


Kirjaudu
Existing Account
Email Address:


Salasana:


Valitse foorumi....

Rakentaja.fi Keskustelut


Hae