Saunan lattialaatan ja panelin limitys


Saunan lattialaatan ja panelin limitys

Kirjoittaja
Viesti
Tomi1133
Tomi1133
Gaining Respect
Gaining Respect (178 mainepistettä)Gaining Respect (178 mainepistettä)Gaining Respect (178 mainepistettä)Gaining Respect (178 mainepistettä)Gaining Respect (178 mainepistettä)Gaining Respect (178 mainepistettä)Gaining Respect (178 mainepistettä)Gaining Respect (178 mainepistettä)Gaining Respect (178 mainepistettä)

Ryhmä: Jäsenet
Viestit: 1, Vierailut: 11
Meille toteutettiin ammattilaisen toimesta kylpyhuoneremontti, joka on pian valmis. Kurkkasin lauteiden ja huomasin, että lattialaatan noston ja seinäpanelin välissä on pieniä rakoja, raot on parista millistä senttiin riippuen kohdasta.

Sain urakoitsijalta vastauksen että raolla ei ole merkitystä, koska varsinaiset eristykset on tehty seinissä ja lattiassa asianmukaisesti. Itse kuitenkin mietin, että voiko raoista mennä kosteutta ja olisiko paneelin ja laatan yläosaa pitänyt jotenkin limittää?PetteP
PetteP
Supreme Being
Supreme Being (6,9K mainepistettä)Supreme Being (6,9K mainepistettä)Supreme Being (6,9K mainepistettä)Supreme Being (6,9K mainepistettä)Supreme Being (6,9K mainepistettä)Supreme Being (6,9K mainepistettä)Supreme Being (6,9K mainepistettä)Supreme Being (6,9K mainepistettä)Supreme Being (6,9K mainepistettä)

Ryhmä: Jäsenet
Viestit: 38, Vierailut: 593
Monta - 7/25/2017
Mikäli ymmärsin oikein, niin päin p...ppp:tä on tehty ja oletettavasti sitten ylempänäkin eli koko saunassa. Noin se tuppaa menemään.

Miten tuosta aloitusviestistä voi ymmärtää oikeastaan yhtään mitään? Selvänäkijän lahjoilla ehkä.  Kuva olisi kiva. 

GO
GO


Samankaltaiset aiheet


Lukee tätä viestiketjua


Kirjaudu
Existing Account
Email Address:


Salasana:


Valitse foorumi....

Rakentaja.fi Keskustelut


Hae