Komposiittiputken lisäeritys?


Komposiittiputken lisäeritys?

Kirjoittaja
Viesti
J5375201330
J5375201330
Forum Guru
Forum Guru (1,1K mainepistettä)Forum Guru (1,1K mainepistettä)Forum Guru (1,1K mainepistettä)Forum Guru (1,1K mainepistettä)Forum Guru (1,1K mainepistettä)Forum Guru (1,1K mainepistettä)Forum Guru (1,1K mainepistettä)Forum Guru (1,1K mainepistettä)Forum Guru (1,1K mainepistettä)

Ryhmä: Jäsenet
Viestit: 4, Vierailut: 26
Heips, Onko täällä tietämystä miten kannattaa lisäeristää jo asennettu kylmän ja lämpimän veden komposiittiputket? Näissä on pieni solumuovi (?) eristys mutta pätkä joka pitäisi lisäeristää menee kylmän autotallin kautta ja jos ens talvena on pitkä ja kylmä pakkasjakso niin en halua edes ajatella... 

Putket menevät pinta-asennuksena ja on siis erittäin pieni (voisi sanoa olematon) rako putken ja seinän välissä. Taitaa olla ainoa mahdollisuus rakentaa putken päälle kotelo ja villaa sisään. Seinä jossa putket on kiinni on ns. sisäseinä eli seinän toisella puolella olohuone. Eli siis eristetty seinä. 

Kysymys onkin siis että riittääkö tuollainen kotelo eli siis putken yläpuolelle ja alapuolelle sekä eteen lautaa ja sisään villa? Kuinka paljon pitää jättää tilaa laudan ja putken väliin ja kuinka paljon pitää villaa laittaa että varmasti eristää jos on kuukauden -30 astetta pakkasta..

Kyselee tietämätön. Suuret kiitokset vinkeistä. 


GO
GO


Samankaltaiset aiheet


Lukee tätä viestiketjua


Kirjaudu
Existing Account
Email Address:


Salasana:


Valitse foorumi....

Rakentaja.fi Keskustelut


Hae