Saunan silikonisaumojen uusinta ja irti ropiseva laasti?


Saunan silikonisaumojen uusinta ja irti ropiseva laasti?

Kirjoittaja
Viesti
Sengi
Sengi
Esteemed User
Esteemed User (2,0K mainepistettä)Esteemed User (2,0K mainepistettä)Esteemed User (2,0K mainepistettä)Esteemed User (2,0K mainepistettä)Esteemed User (2,0K mainepistettä)Esteemed User (2,0K mainepistettä)Esteemed User (2,0K mainepistettä)Esteemed User (2,0K mainepistettä)Esteemed User (2,0K mainepistettä)

Ryhmä: Jäsenet
Viestit: 9, Vierailut: 95
Hei, 

Muutimme 2004 rakennettuun omakotitaloon, ja  saunan lattian silikonisaumat ovat kehnossa kunnossa. Silikonit ovat sen näköisiä ettei niitä ole uusittu vielä kertaakaan. Aloimme poistaa silikonia, mutta raosta tulee kauttaaltaan esiin myös murenevaa harmaata materiaalia joka on kovaa ja lohkeilee.
Osa tästä irtoaa vanhaan silikoniin tarttuneena. Valistumaton veikkaukseni on, että kyse olisi saumalaastista? Aine on ainakin saman väristä kuin laattasaumat.

Aiemmassa asunnossani olen vaihtanut myös silikonisaumat seinän ja lattian raosta, mutta ei siellä saumalaastia ollut, pelkkä rako.  

Mitä tulisi tehdä, riittääkö jos poistaa tämän murenevan tavaran ja vetelee uudet silikonit päälle?
Peukalokeskelle
Peukalokeskelle
Esteemed User
Esteemed User (2,3K mainepistettä)Esteemed User (2,3K mainepistettä)Esteemed User (2,3K mainepistettä)Esteemed User (2,3K mainepistettä)Esteemed User (2,3K mainepistettä)Esteemed User (2,3K mainepistettä)Esteemed User (2,3K mainepistettä)Esteemed User (2,3K mainepistettä)Esteemed User (2,3K mainepistettä)

Ryhmä: Jäsenet
Viestit: 11, Vierailut: 42
Jos pintalaatat on kiinni sekä seinässä että lattiassa, eivätkä kopise, niin ei kai siinä mitään sen kummempaa tarvitse tehdä. Irtonainen tavara huolellisesti vaan pois raosta ja uudet silarit raon tukkeeksi.
GO
GO


Samankaltaiset aiheet


Lukee tätä viestiketjua


Kirjaudu
Existing Account
Email Address:


Salasana:


Valitse foorumi....

Rakentaja.fi Keskustelut


Hae