Akryylilevy kaiteena


Akryylilevy kaiteena

Kirjoittaja
Viesti
Ra.insvm.-69
Ra.insvm.-69
Supreme Being
Supreme Being (47,0K mainepistettä)Supreme Being (47,0K mainepistettä)Supreme Being (47,0K mainepistettä)Supreme Being (47,0K mainepistettä)Supreme Being (47,0K mainepistettä)Supreme Being (47,0K mainepistettä)Supreme Being (47,0K mainepistettä)Supreme Being (47,0K mainepistettä)Supreme Being (47,0K mainepistettä)

Ryhmä: Jäsenet
Viestit: 220, Vierailut: 75
ruosu - 2/5/2018
Koska minulla ei ole insinöörin oppiarvoa, niin ymmärsin kyllä tuon kysymyksen niin että normaalikorkuista kaidetta siinä suunniteltiin, eikä mitään ylösasti lasitettua umpiota? Mitäs tuota enää vuosien jälkeen "seinäksi" muuttamaan...? Jos haluaa joskus sieltä lasikopista pistää päänsä ulos niin tarvitaan avattavia osioita sun muita, ja hinta ei kun nousee! Esim. tulipalon sattuessa on parvekkeen kautta ehkäpä se ainut hätäuloskäynti, ja se on mahdollistettava  ilman työkaluja.
Luultavasti kysyjä on jo tämän ajat sitten jotenkin toteuttanut...; toisaalta olisi tässäkin kiva tietää että miten? 
Siis että kuva olisi kiva!UnsureUnsure

Kysyjä kertoo hänellä olevan parveke, jolla on korkeutta 3m ja pituutta 20m. Sille hän haluaa kaiteen. Kaiteen kiinnitys edellyttää pystytukia, jotka on helpointa hoitaa yläpuoliseen kattorakenteeseen kiinnitetyillä pystyprofiileilla. 
GO
GO


Samankaltaiset aiheet


Lukee tätä viestiketjua


Kirjaudu
Existing Account
Email Address:


Salasana:


Valitse foorumi....

Rakentaja.fi Keskustelut


Hae