Kylpyhuoneremontti ja viemärin pinnoitus


Kylpyhuoneremontti ja viemärin pinnoitus

Kirjoittaja
Viesti
jeskata
jeskata
I'm into this
I'm into this (304 mainepistettä)I'm into this (304 mainepistettä)I'm into this (304 mainepistettä)I'm into this (304 mainepistettä)I'm into this (304 mainepistettä)I'm into this (304 mainepistettä)I'm into this (304 mainepistettä)I'm into this (304 mainepistettä)I'm into this (304 mainepistettä)

Ryhmä: Jäsenet
Viestit: 1, Vierailut: 0

Ollaan aloittamassa putkiremonttia taloyhtiössä ja rakennusfirma suositteli että tilataan kylpyhuoneremontit samaan aikaan (kesällä) kuin uusien vesiputkien asentaminen (tulee rappukäytävän kautta).

Viemäreiden pinnoitus (ruiskuvalu) tapahtuu syksyllä.

Mutta onko tämä niin hyvä idea, on riski olemassa ettei pinnoitus onnistu ja joudutaan piikkaamaan auki joko kylpyhuone tai pystyhormi.

Kuinka suuri riski tämä on? Ja kenen riski, osakkaan vai taloyhtiön? Ei vaan tekisi mieli maksaa kahdesti.


Muokattu
4 vuotta sitten by Rakentaja.fi/ylläpito
Halpakorjaus
Halpakorjaus
Supreme Being
Supreme Being (455,0K mainepistettä)Supreme Being (455,0K mainepistettä)Supreme Being (455,0K mainepistettä)Supreme Being (455,0K mainepistettä)Supreme Being (455,0K mainepistettä)Supreme Being (455,0K mainepistettä)Supreme Being (455,0K mainepistettä)Supreme Being (455,0K mainepistettä)Supreme Being (455,0K mainepistettä)

Ryhmä: Jäsenet
Viestit: 2,5K, Vierailut: 2,2K
Kylpyhuoneremontti vaatii taloyhtiön luvan ja silloin taloyhtiö vastaa ja maksaa vahingon, jos uusi pesuhuone revitään auki putkien pinnoituksen vuoksi. Kannattaa pyytää kirjallinen vahvistus isännöitsijältä asiasta.
GO
GO


Samankaltaiset aiheet


Lukee tätä viestiketjua


Kirjaudu
Existing Account
Email Address:


Salasana:


Valitse foorumi....

Rakentaja.fi Keskustelut


Hae