Vesieristeen vaurion korjaus kylpyhuoneen seinän laatoituksessa


Vesieristeen vaurion korjaus kylpyhuoneen seinän laatoituksessa

Kirjoittaja
Viesti
JTO
JTO
Forum Guru
Forum Guru (1,3K mainepistettä)Forum Guru (1,3K mainepistettä)Forum Guru (1,3K mainepistettä)Forum Guru (1,3K mainepistettä)Forum Guru (1,3K mainepistettä)Forum Guru (1,3K mainepistettä)Forum Guru (1,3K mainepistettä)Forum Guru (1,3K mainepistettä)Forum Guru (1,3K mainepistettä)

Ryhmä: Jäsenet
Viestit: 4, Vierailut: 6

Kävi sellainen onnettomuus että seinälaatoituksen ohjainrima liimautui seinään kiinni koska väliin oli mennyt saneerauslaastia, ja irrottaessa se repäisi muutaman sentin matkalta vesieristeen irti kovakipsilevypinnasta.



Normaalistihan vesieristyksen paikkaaminen ei olisi mikään ongelma, kuitukangaspala ja massaa päälle. Mutta tässä onkin ongelmana että repeytymä on jo kiinnitetyn laatan reunassa!



Laattaa ei käytännössä liene mahdollista irrottaa kipsilevystä ilman että vesieristys (ja luultavasti kipsilevykin) hajoaa joten miten tällainen vaurio kannattaisi korjata ilman että rakentaa koko kylpyhuoneen kaikki seinät uudelleen? :-)



Pm
Pm
Supreme Being
Supreme Being (529,0K mainepistettä)Supreme Being (529,0K mainepistettä)Supreme Being (529,0K mainepistettä)Supreme Being (529,0K mainepistettä)Supreme Being (529,0K mainepistettä)Supreme Being (529,0K mainepistettä)Supreme Being (529,0K mainepistettä)Supreme Being (529,0K mainepistettä)Supreme Being (529,0K mainepistettä)

Ryhmä: Valvojat
Viestit: 3,1K, Vierailut: 5,3K
Rapsuta vedeneriste näkyviin laatan reunan alta ja paikkaa kuten esitit. Varsinkin mikäli kohde ei ole varsinaisella roiskealueella niin ei mitään hätää.
GO
GO


Samankaltaiset aiheet


Lukee tätä viestiketjua


Kirjaudu
Existing Account
Email Address:


Salasana:


Valitse foorumi....

























































































































































































Rakentaja.fi Keskustelut


Hae