Mikä pelti mikä tarkoitus?


Mikä pelti mikä tarkoitus?

Kirjoittaja
Viesti
rotta12345
rotta12345
Respected User
Respected User (1,9K mainepistettä)Respected User (1,9K mainepistettä)Respected User (1,9K mainepistettä)Respected User (1,9K mainepistettä)Respected User (1,9K mainepistettä)Respected User (1,9K mainepistettä)Respected User (1,9K mainepistettä)Respected User (1,9K mainepistettä)Respected User (1,9K mainepistettä)

Ryhmä: Jäsenet
Viestit: 6, Vierailut: 2

Tervehdys,Olen tässä ruvennut pohtimaan, että lämmitänköhän leivinuunia oikein jotta saan siitä täyden hyödyn irti. Alla pari kuvaa selittämään tilannetta.http://aijaa.com/aCfaZh -> kuvassa leivinuunin pelti vasemmalla ja takan pelti oikeallahttp://aijaa.com/BBVobl -> häkäpelti? Pelti ainut leivinuunin puolella. Pääpellit toisellapuolella hormia ns. takkahuoneen puolella.http://aijaa.com/gLl3d5 -> tuhkapesäLähinnä nyt olen lämmitellyt niin, että puut leivinuuniin ja pääpelti auki. Kun puista on vain hiilokset jäljellä puotan hiilet tuonne tuhkapesään ja tämän jälkeen vedän tuon oletetun häkäpellin auki. Tästä n. 5min päästä suljen pääpellin ja jonkun tunnin jälkeen tuon oletetun häkäpellin. Onkohan oletukseni oikein? En nimittäin näe mitään poistokanavaa tuossa tuhkapesässä vaikka kuinka olen peilillä kurkkinut niin mitään erillistä poistoa ei sieltä mielestäni lähde, mitä kautta siis oletettu häkä jos sitä on poistuu?Nimimerkki pellit kiinni vai auki?japi
japi
Supreme Being
Supreme Being (128,0K mainepistettä)Supreme Being (128,0K mainepistettä)Supreme Being (128,0K mainepistettä)Supreme Being (128,0K mainepistettä)Supreme Being (128,0K mainepistettä)Supreme Being (128,0K mainepistettä)Supreme Being (128,0K mainepistettä)Supreme Being (128,0K mainepistettä)Supreme Being (128,0K mainepistettä)

Ryhmä: Jäsenet
Viestit: 644, Vierailut: 2,0K
Voi olla höyrypelti, mikä vedetään auki, kun otetaan pullat uunista. Eli poisto tuolta suuluukun yläpuolelta.

Kokeile vaikkapa kynttilällä, minne vetää, kun pelti auki.
GO
GO


Samankaltaiset aiheet


Lukee tätä viestiketjua


Kirjaudu
Existing Account
Email Address:


Salasana:


Valitse foorumi....

Rakentaja.fi Keskustelut


Hae