Mistä tiedän onko luvat ajantasalla?


Mistä tiedän onko luvat ajantasalla?

Kirjoittaja
Viesti
Levaaja
Levaaja
Esteemed User
Esteemed User (2,7K mainepistettä)Esteemed User (2,7K mainepistettä)Esteemed User (2,7K mainepistettä)Esteemed User (2,7K mainepistettä)Esteemed User (2,7K mainepistettä)Esteemed User (2,7K mainepistettä)Esteemed User (2,7K mainepistettä)Esteemed User (2,7K mainepistettä)Esteemed User (2,7K mainepistettä)

Ryhmä: Jäsenet
Viestit: 8, Vierailut: 1
Lunastin lapsuudenkotini itselleni, joka vuosikymmeniä oli perikunnan hallussa ja sittemmin vanhempieni omistuksessa. Tontilla on kaksi taloa, isompi on vuonna 1949 rakennettu kaksikerroksinen rintamamiestalo ja toinen on 70-luvulla rakennettu yksikerroksinen talo joka on laajentunut pihasaunasta pieneksi omakotitaloksi.  Koitin kaivella talojen piirustuksia mutten löytänyt niitä. Suvun ihmiset on vuosikymmenten kuluessa remontoineet varsinkin tuota yksikerroksista taloa, suurimpana muutoksena viemäröinti ja vessan/kylpyhuoneen rakentaminen. Luvista mulla ei ole mitään tietoa, remontin tehneet ihmiset ovat olleet mullan alla jo vuosia. Miten tällaisessa tilanteessa tulisi toimia, jotta paperit olisivat pykälien mukaiset? Ja mistä tiedän mille kaikelle on luvat?
Mestari
Mestari
Supreme Being
Supreme Being (437,0K mainepistettä)Supreme Being (437,0K mainepistettä)Supreme Being (437,0K mainepistettä)Supreme Being (437,0K mainepistettä)Supreme Being (437,0K mainepistettä)Supreme Being (437,0K mainepistettä)Supreme Being (437,0K mainepistettä)Supreme Being (437,0K mainepistettä)Supreme Being (437,0K mainepistettä)

Ryhmä: Jäsenet
Viestit: 2,3K, Vierailut: 838
Ota kuntasi rakennusvalvontaan yhteys. Sieltä pitäisi neuvoja saada. Rakennusluvan varmaan joudut hakemaan.
GO
GO


Samankaltaiset aiheet


Lukee tätä viestiketjua


Kirjaudu
Existing Account
Email Address:


Salasana:


Valitse foorumi....

Rakentaja.fi Keskustelut


Hae