Kylpyhuoneen alajuoksu betonivalun ala/ulko-puolella


Kylpyhuoneen alajuoksu betonivalun ala/ulko-puolella

Kirjoittaja
Viesti
Eräjorma
Eräjorma
I'm into this
I'm into this (298 mainepistettä)I'm into this (298 mainepistettä)I'm into this (298 mainepistettä)I'm into this (298 mainepistettä)I'm into this (298 mainepistettä)I'm into this (298 mainepistettä)I'm into this (298 mainepistettä)I'm into this (298 mainepistettä)I'm into this (298 mainepistettä)

Ryhmä: Jäsenet
Viestit: 1, Vierailut: 0
Rivarin kylpyhuoneremonttia aloittaessa selvisi että kylpyhuoneen seinien alajuoksu on viereisten huoneiden lattiatasolla eli noin 10cm alempana kuin kylpyhuoneen lattia ja myös levytykset lähtevät tältä tasolta.
Mitä vaihtoehtoja on toteuttaa uudet seinät järkevästi? Luulisi, että myös muilla on tullut vastaan samanlaisia ongelmia..
Halpakorjaus
Halpakorjaus
Supreme Being
Supreme Being (455,0K mainepistettä)Supreme Being (455,0K mainepistettä)Supreme Being (455,0K mainepistettä)Supreme Being (455,0K mainepistettä)Supreme Being (455,0K mainepistettä)Supreme Being (455,0K mainepistettä)Supreme Being (455,0K mainepistettä)Supreme Being (455,0K mainepistettä)Supreme Being (455,0K mainepistettä)

Ryhmä: Jäsenet
Viestit: 2,5K, Vierailut: 2,2K
On kysyttävä isännöitsijältä ohjetta. Kun mietitään jatkoa, olennaista on alajuoksujen kunto ja se voidaanko entinen rakenne säilyttää. Jos kohteessa on lahovikaa, taloyhtiö korjaa rakenteen kuntoon ja osakas jatkaa sen päälle. Taloyhtiön harkinnassa on, kannattaako laatan alapuolella oleva osa korvata kiviaineksilla. Muuten entinen rakenne säilytetään ja osakas vastaa kuluista. Varmaan kuitenkin on järkevää osakkaan vaikka omalla kustannuksellaan täyttää kolo kivellä, jos taloyhtiö ei tule kustannuksissa vastaan. Taloyhtiön on hyväksyttävä korjaussuunnitelma.
GO
GO


Samankaltaiset aiheet


Lukee tätä viestiketjua


Kirjaudu
Existing Account
Email Address:


Salasana:


Valitse foorumi....

Rakentaja.fi Keskustelut


Hae