Lieden erot


Lieden erot

Kirjoittaja
Viesti
Heikki79
Heikki79
Supreme Being
Supreme Being (6,0K mainepistettä)Supreme Being (6,0K mainepistettä)Supreme Being (6,0K mainepistettä)Supreme Being (6,0K mainepistettä)Supreme Being (6,0K mainepistettä)Supreme Being (6,0K mainepistettä)Supreme Being (6,0K mainepistettä)Supreme Being (6,0K mainepistettä)Supreme Being (6,0K mainepistettä)

Ryhmä: Jäsenet
Viestit: 29, Vierailut: 4
Hei,

Olen uusimassa asuntooni kodinkoneita. Tiskariksi valitsin Electroluxin perusmallin, koska sain erään kauppaketjun tarjouksesta sen todella halvalla.

Seuraavaksi hankin lieden. Ajattelin noudattaa senkin kanssa peruslinjaa. En tarvitse mitään erikoisia ominaisuuksia, en luultavasti edes kiertoilmaa. Keraamisen tason haluan ulkonäön ja puhdistettavuuden takia.

Mitä eroa on ostanko turkkilaisen uunin (myydään mm. Unit, Kotikokki, Ahma, Helkama-Hoover tuotemerkeillä) tai sitten vastaavan ominaisuudet kalliimmilta valmistajilta kuten UPO. Ominaisuudet ovat paperilla yhtenäiset mutta mikä tekee sen eron? Upohan ei taida olla edes kotimainenkaan edes. Onko teillä suositella jotain laadukasta perusmallia? Haluan, että se kestää, mutten tarvii mitään hifistelymalleja....
GO
GO


Samankaltaiset aiheet


Lukee tätä viestiketjua


Kirjaudu
Existing Account
Email Address:


Salasana:


Valitse foorumi....

Rakentaja.fi Keskustelut


Hae