Mahdolliset kosteusvauriot


Mahdolliset kosteusvauriot

Kirjoittaja
Viesti
vaihtoehtoja
vaihtoehtoja
Supreme Being
Supreme Being (386,0K mainepistettä)Supreme Being (386,0K mainepistettä)Supreme Being (386,0K mainepistettä)Supreme Being (386,0K mainepistettä)Supreme Being (386,0K mainepistettä)Supreme Being (386,0K mainepistettä)Supreme Being (386,0K mainepistettä)Supreme Being (386,0K mainepistettä)Supreme Being (386,0K mainepistettä)

Ryhmä: Jäsenet
Viestit: 1,6K, Vierailut: 0
"vaan oikeus eriävään mielipiteeseen."

Mielipidehän on vain mielipide asioita käsiteltäessä.

Päätösten mukaan toimitaan.

Se, onko päätös laillinen vai laiton - ei kuulu kysymyksen piiriin, ja on turhaa siitä nyt kättä vääntää. Vai oliko päätös jo tehty ?

Ps. siivoa suusi.
vaihtoehtoja
vaihtoehtoja
Supreme Being
Supreme Being (386,0K mainepistettä)Supreme Being (386,0K mainepistettä)Supreme Being (386,0K mainepistettä)Supreme Being (386,0K mainepistettä)Supreme Being (386,0K mainepistettä)Supreme Being (386,0K mainepistettä)Supreme Being (386,0K mainepistettä)Supreme Being (386,0K mainepistettä)Supreme Being (386,0K mainepistettä)

Ryhmä: Jäsenet
Viestit: 1,6K, Vierailut: 0
Taitaa olla luetun ymmärtämisessä puutteita.

Ja mitä tulee tuohon tietämättömyyteen - on jo tullut selväksi.
JR54159223
JR54159223
Supreme Being
Supreme Being (173,0K mainepistettä)Supreme Being (173,0K mainepistettä)Supreme Being (173,0K mainepistettä)Supreme Being (173,0K mainepistettä)Supreme Being (173,0K mainepistettä)Supreme Being (173,0K mainepistettä)Supreme Being (173,0K mainepistettä)Supreme Being (173,0K mainepistettä)Supreme Being (173,0K mainepistettä)

Ryhmä: Jäsenet
Viestit: 675, Vierailut: 0

Vastaan vain ja ainoastaan omista sanoistani, en muiden, mutta "referoin" tuolta edeltä sen verran, että

"Isännöitsijällä on tietenkin oikeus eriävään mielipiteeseen, mutta sillä ei ole mitään merkitystä. Kaikilla on oikeus myös merkityksettömään mielipiteeseen."

Tuohan tarkoittaa sitä, että eriävän mielipiteen voi huutaa missä vain "turuilla ja toreilla", mutta sitä ei merkitä mihinkään ja sillä ei ole mitään merkitystä, kuten Halpakorjauksen kaikki eriävät mielipiteet näilläkin palstoilla. Halpakorjauksen kaikki ”neuvot” ovat eriäviä nmielipiteitä, koska ne ovat aina päin…päin…p…

Näillä palstoilla niillä Halpakorjauksen eriävillä mielipiteillä ei ole muuta merkitystä kuin pilata asioista perillä olevien tahojen neuvoja, koska niitä on niin paljon ja ne tulevat vakaumuksen syvällä rintaäänellä mitä täydellinen tietämättömyys tuo tullessaan, tällöin muitten tietävien aika menee oikaisuihin, jolloin kyselijät joutuva hyvin pahasti kärsimään. Toivottavasti valistuneet lukijat/kyselijät tajuavat tuon tietämättömyyden ja osaamattomuuden. Kun harrastat tätä/näitä palstoja olematta se suuri guru, niin kirjoita ”ohjeitasi” sinne pöytälaatikkoosi, mutta älä julkaise niitä aidosti tietävien harmeiksi näillä palstoilla, jolloin kyselijät saavat parhaan palvelun.

Miksi aina jänkkäät ja jankutat, vaikka ”turpiin” on tullut vai onko sabotointi vain tarkoituksesi? Siinä olet onnistunut. Siinä olet ehdottomasti paras, mutta vain siinä näillä palstoilla! Kyllä näillä palstoilla on osattava myös ymmärtää luettua, jos ei ymmärrä, niin se ei paranna ainakaan ymmärtämättömän imagoa, kun siitä lähtee  vääntämään omaa väärää teoriaansa, on huono ja pilaa vain ennestään sitä vähäistäkin imagoa, jos sitä edes vielä on. Jos ei ymmärrä, niin silloin on kysyttävä ja kannattakin tehdä, jolloin sanoja/kirjoittaja voi muovata sanomansa toisenlaiseen muotoon.

Halpakorjaus hyvä! Harjoittelepa sitä pöytälaatikkokirjoittelua ja opiskele vakaasti täältä mitä aidot tietäjät sanovat. Silloin parhaiten palvelet näitä sivustoja. Kaikillahan on mielipiteen vapaus, mutta ne väärät mielipiteet kannattaa panna sinne vakan alle, jolloin ne tuottavat kaiken kaikkien eduksi sekä sinun että muiden.

Arvaa harmittaako? Vastaan omasta ja vain omasta puolestani:
Kyllä!

PS! Jos kirjoituseni on palstan sääntöjen vastainen, jolloin se poistetaan ja saattaapa saatteena olla bannaustakin, joten tallennan tämän kirjoitukseni, jolloin se puljahtaa uudelleen poiston ja/tai bannauksen jälkeen uudestaan, vaikka olen öitten yli nukkunutkin. Ei sen vuoksi, että tämä hengen tuote olisi hyvä tai paras, mutta harmitukseni on kuitenkin aito, joten sen vuoksi taistelen tuulimyllyjä vastaa ja minullakin on mielipiteen vapaus - toivottavasti.


Betonitohtori
Betonitohtori
Supreme Being
Supreme Being (1M mainepistettä)Supreme Being (1M mainepistettä)Supreme Being (1M mainepistettä)Supreme Being (1M mainepistettä)Supreme Being (1M mainepistettä)Supreme Being (1M mainepistettä)Supreme Being (1M mainepistettä)Supreme Being (1M mainepistettä)Supreme Being (1M mainepistettä)

Ryhmä: Valvojat
Viestit: 4,5K, Vierailut: 5,2K
Laitetaan nyt tämä asia "pitoon".
Katsotaan mitä jatkossa tehdään.
BT
marki
marki
I'm into this
I'm into this (276 mainepistettä)I'm into this (276 mainepistettä)I'm into this (276 mainepistettä)I'm into this (276 mainepistettä)I'm into this (276 mainepistettä)I'm into this (276 mainepistettä)I'm into this (276 mainepistettä)I'm into this (276 mainepistettä)I'm into this (276 mainepistettä)

Ryhmä: Jäsenet
Viestit: 1, Vierailut: 0
kaikki kirjallisena,aivan sama vaikka kuinka monta kertaa kävisit sanomassa epäilyistä..kirjallisena..ja jos mitään ei tapahdu ja hallitus ei aloita tutkimuksia eli on toiminut huolimattomasti...niin sinulla on näyttää että olet ilmoittanut..ja kopiot kaikista itselle.ja hallituksen lupa aloittaa remontti myös kirjallisena..ja purkukatselmukselle valvoja.ja valvontapöytäkirja pitää olla ...isännöitsijä ei voi antaa lupaa..mihin muuten hallitusta tarvittaisiin jos annetaan isännöitsijän päättää.
Halpakorjaus
Halpakorjaus
Supreme Being
Supreme Being (564,0K mainepistettä)Supreme Being (564,0K mainepistettä)Supreme Being (564,0K mainepistettä)Supreme Being (564,0K mainepistettä)Supreme Being (564,0K mainepistettä)Supreme Being (564,0K mainepistettä)Supreme Being (564,0K mainepistettä)Supreme Being (564,0K mainepistettä)Supreme Being (564,0K mainepistettä)

Ryhmä: Jäsenet
Viestit: 2,5K, Vierailut: 2,2K
Halpakorjaus: "Isännöitsijän kanssa on tämä sovittava etukäteen, miten tutkimuskulut maksetaan jos kosteutta ei löydykään."

Näin uuden as.oy-lain mukaan menee. Hyvä näin, koska jos yhtiö tilaa kalliit kosteus- ym. kartoitukset turhaan, niin silloin osakkaan kuuluu tämä maksaa. Jos osakkaan epäilyn perusteella taas löytyy tosiaan (korjaamista vaativa) kosteusvaurio, niin yhtiö silloin korjaa vaurion. Hallitus arvioi vielä erikseen saatuaan kosteuskartoituksen tuloksen, onko vaurio sen laatuinen että edellyttää toimiin ryhtymistä.

Vaikka raportissa todettaisiinkin, että suositellaan pesuhuoneen täydellistä remontointia, niin automaattisesti isännöitsijän tai hallituksen ei tarvitse sen mukaan toimia. On mahdollista tilata myös toisen  firman kosteuskartoitus asian varmistamiseksi.

Isännöitsijä voi tehdä itsenäisesti päätöksiä sen mukaan mitkä valtuudet hallitus on hänelle  antanut. Yleensä ei kuitenkaan 10000 euron pesuhuoneremonttia ainakaan pienessä yhtiössä  voida tehdä ilman hallituksen kokousta asian tiimoilta                        .
GO
GO


Samankaltaiset aiheet


Lukee tätä viestiketjua


Kirjaudu
Existing Account
Email Address:


Salasana:


Valitse foorumi....

Rakentaja.fi Keskustelut


Hae