Lämpöpatterin maalaus


Lämpöpatterin maalaus

Kirjoittaja
Viesti
Js16
Js16
I'm into this
I'm into this (372 mainepistettä)I'm into this (372 mainepistettä)I'm into this (372 mainepistettä)I'm into this (372 mainepistettä)I'm into this (372 mainepistettä)I'm into this (372 mainepistettä)I'm into this (372 mainepistettä)I'm into this (372 mainepistettä)I'm into this (372 mainepistettä)

Ryhmä: Jäsenet
Viestit: 1, Vierailut: 0
Hei! Kaverini maalasin ennestään maalatun lämpöpatterini vesiohenteisella seinämaalilla. Huomasin siinä epätasaisuuksia, ja aloin hioa patteria hiomapaperilla. Maali kuoriutuu ikävästi pois. Patteri on maalattu 2 pvää sitten, mutta ehkä kuoriutuminen johtuu siitä, että se ei ole vielä täysin kuiva? Pintaa on siis mahdoton saada tasaiseksi, kun maalia aina kuorituu. Kun yritin pyyhkiä maalipölyä pois pölyhuiskalla, kuoritui maalia siitäkin. 

Kysymykseni on, kannattaako maali hoitaa kokonaan pois ja maalata patteri patterimaalilla? Millä tavalla patterimaali on parempi? 

Miten maalin saisi parhaiten pois? Jos se kuivuu eikä lähde repeytymään, niin sitten hiominen ja päälle maalaaminen varmaan toimisi. 
GO
GO


Samankaltaiset aiheet


Lukee tätä viestiketjua


Kirjaudu
Existing Account
Email Address:


Salasana:


Valitse foorumi....

Rakentaja.fi Keskustelut


Hae