hirren käsittely


hirren käsittely

Kirjoittaja
Viesti
thrid
thrid
I'm into this
I'm into this (312 mainepistettä)I'm into this (312 mainepistettä)I'm into this (312 mainepistettä)I'm into this (312 mainepistettä)I'm into this (312 mainepistettä)I'm into this (312 mainepistettä)I'm into this (312 mainepistettä)I'm into this (312 mainepistettä)I'm into this (312 mainepistettä)

Ryhmä: Jäsenet
Viestit: 1, Vierailut: 0
Puolipaneelien takaa paljastui kohtuullisessa kunnossa oleva vanha hirsiseinä ja mietittiin, että jätettäisi hirret näkyviin. Sen verran kuivaa tuo hirsi on, että siitä lohkeilee suiroja. Voiko tuon pinnan jotenkin käsitellä, ettei lapset saa siitä tikkuja sormiin ja jos voi, niin millä? Maalata ei haluttais.
JAMM
JAMM
Supreme Being
Supreme Being (5,2K mainepistettä)Supreme Being (5,2K mainepistettä)Supreme Being (5,2K mainepistettä)Supreme Being (5,2K mainepistettä)Supreme Being (5,2K mainepistettä)Supreme Being (5,2K mainepistettä)Supreme Being (5,2K mainepistettä)Supreme Being (5,2K mainepistettä)Supreme Being (5,2K mainepistettä)

Ryhmä: Jäsenet
Viestit: 29, Vierailut: 0
Terve. Itse olen tehnyt vastaavaa omaan taloon. Olen ainoastaan hionut hirret huolella ja jättänyt käsittelemättä. Toki tummenee aja myötä, mutta ei se uudelleen hiominen ole iso homma.

Selvittelin aika paljon tuota käsittely asiaa ja mikään ei oikein vakuuttanut. Lakkauksen alta hirsi tummuu myös ja on vain hieman hankalampi hioa vaalemmaksi tulevaisuudessa.
GO
GO


Samankaltaiset aiheet


Lukee tätä viestiketjua


Kirjaudu
Existing Account
Email Address:


Salasana:


Valitse foorumi....

Rakentaja.fi Keskustelut


Hae