Tapetoidun pinkopahvin maalaus?


Tapetoidun pinkopahvin maalaus?

Kirjoittaja
Viesti
Wilkku3
Wilkku3
I'm hooked
I'm hooked (462 mainepistettä)I'm hooked (462 mainepistettä)I'm hooked (462 mainepistettä)I'm hooked (462 mainepistettä)I'm hooked (462 mainepistettä)I'm hooked (462 mainepistettä)I'm hooked (462 mainepistettä)I'm hooked (462 mainepistettä)I'm hooked (462 mainepistettä)

Ryhmä: Jäsenet
Viestit: 1, Vierailut: 0
Omakotitalossamme on kahdessa huoneessa tapetoidut pinkopahvi seinät, ja haluaisimme nyt maalata seinät. Mietin itse, että tuota tapettia taitaa olla mahdotonta tuosta pinkopahvista alkaa repimään irti ilman, että koko seinälevyt menevät vaihtoon (kokemuksia?), joten onko aivan tuhoontuomittu ajatus maalata tapetin päälle? Toinen vaihtoehto joka tuli mieleen oli, että vetää seiniin ensin lasikuitutapetin ja sitten maalaa tämän. Olisiko tämä kuitenkin käytännöllisempi ja kestävämpi vaihtoehto kuin maalaus suoraan tapetin päälle? Hyviä vinkkejä ja kokemuksia pinkopahvista käsiteltävänä materiaalina otetaan mielellään vastaan. 
nakertajax
nakertajax
Supreme Being
Supreme Being (47,0K mainepistettä)Supreme Being (47,0K mainepistettä)Supreme Being (47,0K mainepistettä)Supreme Being (47,0K mainepistettä)Supreme Being (47,0K mainepistettä)Supreme Being (47,0K mainepistettä)Supreme Being (47,0K mainepistettä)Supreme Being (47,0K mainepistettä)Supreme Being (47,0K mainepistettä)

Ryhmä: Jäsenet
Viestit: 183, Vierailut: 0
Minkälainen levy siellä pinkopahvin alla on? Jos on ns. "kuitulevy", on pinkopahvi tarvittu, jotta saadaan tiiviimpi pinta tapetoitavaksi tai maalattavaksi.
Maalaushan on kuitenkin vain varsin kevyt pintaremontti. Ainakin minä laittaisin vaan maalin telalla pintaan. Tietenkin pitää tarkistaa että tapetti ja pinkopahvi ovat hyvin kiinni alustassaan.
Jos maalauksen tulos ei ole mielestäsi riittävän hyvä, tai jos suosiolla päädyt tekemään isomman työn, niin sitten "saneerauslevy", tasoitukset yms. pohjatyöt ennen maalausta.
GO
GO


Samankaltaiset aiheet


Lukee tätä viestiketjua


Kirjaudu
Existing Account
Email Address:


Salasana:


Valitse foorumi....

Rakentaja.fi Keskustelut


Hae