Pohjamaalin päälle kittaaminen?


Pohjamaalin päälle kittaaminen?

Kirjoittaja
Viesti
mimmmu
mimmmu
Prestige User
Prestige User (3,3K mainepistettä)Prestige User (3,3K mainepistettä)Prestige User (3,3K mainepistettä)Prestige User (3,3K mainepistettä)Prestige User (3,3K mainepistettä)Prestige User (3,3K mainepistettä)Prestige User (3,3K mainepistettä)Prestige User (3,3K mainepistettä)Prestige User (3,3K mainepistettä)

Ryhmä: Jäsenet
Viestit: 9, Vierailut: 0
Voiko pohjamaalin päälle tehdä vielä kittausta? Kipsilevyseinät hiottiin ja kitattiin ennen maalausta, mutta kuten arvelinkin, ei aivan riittävän hyvin mikäli haluaa aivan tasaista (kuten minä). Jäi koloja/uurteita, jotka haluaisin sileäksi. Itse olisin paikannut ja hionut tarkemmin jo alussa (perfektionisti), mutta mies oli sitä mieltä että riittää. Hän uskoo että ne eivät tapetin alta näy, mutta minä en siitä takuuseen mene, enkä halua tapetointivaiheessa huomata että jäävät näkyviin.

Jos voin kitata pohjamaalin päälle, niin maalaanko sitten vielä toiseen kertaan pohjamaalilla? Tällä hetkellä tämä on suunnitelmani. Pohjamaalin päälle tulee tapetti.

Tämä on eka remonttini. Ala kiinnostaa joten haluan hyvää jälkeä. Remontin edetessä pidän huolen että jälki on tasaista jo varsinaisen kittaus/hionta vaiheen jälkeen. Toivon että saan tältä asiantuntevaa apua, monilla keskustelupalstoilla kaikki ovat eri mieltä kaikesta ja tuntuu ettei tiedä kenen sanaan on luottaminen.
vaihtoehtoja
vaihtoehtoja
Supreme Being
Supreme Being (373,0K mainepistettä)Supreme Being (373,0K mainepistettä)Supreme Being (373,0K mainepistettä)Supreme Being (373,0K mainepistettä)Supreme Being (373,0K mainepistettä)Supreme Being (373,0K mainepistettä)Supreme Being (373,0K mainepistettä)Supreme Being (373,0K mainepistettä)Supreme Being (373,0K mainepistettä)

Ryhmä: Jäsenet
Viestit: 1,6K, Vierailut: 0
Hio ensin se pohjamaalattu kittausta vaativa alue (telan jälki tasaiseksi). Sitten uusi kittaus ja hionta sekä pohjamaali ko. alueelle.

Näin hyvä tulee, vaikka maalattavaksi.
GO
GO


Samankaltaiset aiheet


Lukee tätä viestiketjua


Kirjaudu
Existing Account
Email Address:


Salasana:


Valitse foorumi....

Rakentaja.fi Keskustelut


Hae