Lämmitysjärjestelmän uusiminen


Lämmitysjärjestelmän uusiminen

Kirjoittaja
Viesti
jok
jok
Prestige User
Prestige User (3,2K mainepistettä)Prestige User (3,2K mainepistettä)Prestige User (3,2K mainepistettä)Prestige User (3,2K mainepistettä)Prestige User (3,2K mainepistettä)Prestige User (3,2K mainepistettä)Prestige User (3,2K mainepistettä)Prestige User (3,2K mainepistettä)Prestige User (3,2K mainepistettä)

Ryhmä: Jäsenet
Viestit: 14, Vierailut: 0
Hei!

Haluaisin nyt kysellä mielipiteitä ja ehdotuksia sopivimmasta lämmitysjärjestelmästä.

Neliöitä on n. 250. Tällä hetkellä lämmitämme erittäin huonolla ja ikivanhalla Jäspi yläpalokattilalla ja hermo menee niin, että savu nousee kohta korvista! Sähkövastuksetkin on ja tasaseenhan ne lonksuttaa, kun varaaja on vain 1500l. Eli, vinkkejä ja ehdotuksia! Kannattaisiko satsata uuteen ja tehokkaampaan alapalokattilaan, ostaa vierelle toinen varaaja täydentämään tuota suht pientä varaajaamme? Vai vaihtaa kokonaan vaikka maalämpöön (joka voi tosin olla budjetillemme liian kallis)? Aurinkokennojakin olemme miettineet, mutta niidenkin hinnat nousevat aika korkealle kun tuo kattila pitäisi kuitenkin uusia.

Tällä hetkellä olemme siis itse lähinnä uuden kattilan (+varaajan) kannalla, mutta muutkin ehdotukset ja kokemukset ovat tervetulleita, esim se ilma-vesipumppu? Osaako joku kertoa budjettia kattilan vaihtamiseen? Ilmeisesti ei ihan vain riitä mätkästä uutta kattilaa vanhan tilalle vaan tarvitsee kaiken maailman hilppeitä mukaan ja eipähän tuo asennuskaan ilmaista ole.
Pm
Pm
Supreme Being
Supreme Being (521,0K mainepistettä)Supreme Being (521,0K mainepistettä)Supreme Being (521,0K mainepistettä)Supreme Being (521,0K mainepistettä)Supreme Being (521,0K mainepistettä)Supreme Being (521,0K mainepistettä)Supreme Being (521,0K mainepistettä)Supreme Being (521,0K mainepistettä)Supreme Being (521,0K mainepistettä)

Ryhmä: Valvojat
Viestit: 3,1K, Vierailut: 5,3K
Jos lämmitysjärjestelmässä on normaalit patterit niin sitten uusi kattila vaan. Maalämpö sopii käytettäväksi lattialämmitysten yhteydessä.
GO
GO


Samankaltaiset aiheet


Lukee tätä viestiketjua


Kirjaudu
Existing Account
Email Address:


Salasana:


Valitse foorumi....

Rakentaja.fi Keskustelut


Hae