Kiviseinän tasoitus ennen talvea


Kiviseinän tasoitus ennen talvea

Kirjoittaja
Viesti
Råtta
Råtta
Respected User
Respected User (1,9K mainepistettä)Respected User (1,9K mainepistettä)Respected User (1,9K mainepistettä)Respected User (1,9K mainepistettä)Respected User (1,9K mainepistettä)Respected User (1,9K mainepistettä)Respected User (1,9K mainepistettä)Respected User (1,9K mainepistettä)Respected User (1,9K mainepistettä)

Ryhmä: Jäsenet
Viestit: 5, Vierailut: 0
Kannattaako tänä kesänä pystytetty valuharkkorunko tasoittaa vielä syksyllä ulkopuolelta??

Jos talvesta tulee sellainen +-0ºC räntätalvi, niin seinät on täynnä vettä ja jäätyessään harkon sisään päässyt vesi halkaisee koko harkon. (Oli melkoisesti rikkinäisiä harkkoja toimituksessa) Toisaalta kehotetaan rappaus tekemään vasta 1 lämmityskauden jälkeen että seinä ehtii kuivua kunnolla. Voiko silti tasoitteen (slammaus) laittaa jo samana vuonna kun pystytys??

PS: Rappari haussa ensi vuodeksi.
Talo vaan ei vieläkään...
Talo vaan ei vieläkään valmis...
Supreme Being
Supreme Being (78,0K mainepistettä)Supreme Being (78,0K mainepistettä)Supreme Being (78,0K mainepistettä)Supreme Being (78,0K mainepistettä)Supreme Being (78,0K mainepistettä)Supreme Being (78,0K mainepistettä)Supreme Being (78,0K mainepistettä)Supreme Being (78,0K mainepistettä)Supreme Being (78,0K mainepistettä)

Ryhmä: Jäsenet
Viestit: 289, Vierailut: 4
itte mietin samaa... tosin miettinyt myös että miten se lämmitys kausi siihen ulkopintaan vaikuttaa?, sillä eikös sen eristeen ole jatkossakin tarkoitus pitää se lämmin siellä sisällä... eli onkohan ainoa syy juurikin tuo kuiviminen?...
GO
GO


Samankaltaiset aiheet


Lukee tätä viestiketjua


Kirjaudu
Existing Account
Email Address:


Salasana:


Valitse foorumi....

Rakentaja.fi Keskustelut


Hae