Määrälaskenta?


Määrälaskenta?

Kirjoittaja
Viesti
Maaniskeiju
Maaniskeiju
Supreme Being
Supreme Being (12,0K mainepistettä)Supreme Being (12,0K mainepistettä)Supreme Being (12,0K mainepistettä)Supreme Being (12,0K mainepistettä)Supreme Being (12,0K mainepistettä)Supreme Being (12,0K mainepistettä)Supreme Being (12,0K mainepistettä)Supreme Being (12,0K mainepistettä)Supreme Being (12,0K mainepistettä)

Ryhmä: Jäsenet
Viestit: 57, Vierailut: 0

Eli mistä hitosta tavan talliainen voi tietää, että miten paljon mitäkin tavaraa pitää tilata ja ostaa?


Siis en oikeen oo tajunnu, että kun on ne pääkuvat ja toivottavasti pian saatas ne rakennepiirrustukset, niin tekeekö se suunnittelija jonkin listan(kun ei ole mitään hajua, että mitä niissä rakennepiirrustuksissa on, joten suokaa anteeksi, jos kysymys vaikuttaa tyhmältä)), että mitä/minkälaista tavaraa pitää tilata ja määriä. Olis kiva pyydellä tajouksia, kun olis tätä aikaa tässä, mutta ei..
Aavistuksen semmonen passiivinen kuva tullu tuosta vtj: sta, kun ei kauheesti ole neuvoja sadellu, enkä oikeen tiedä, että mitä sen toimeenkuvaan kuuluu, että pitääkö ne tiedot itse onkia jostain? Olin siinä uskossa, että vtj neuvoo, että "Nyt teette tämän ja sitten tuon ja sitten, kun se on valmis, niin soitatte mulle.."ärtynyt


Kun just kaipaisin neuvoja, että varmaankin tilaan sen aloituskokouksen, että selviäiskö siinä sitten, että mitä kukakin tekee? Jotenki tämä nyt stressaa, kun kaipais kunnon ohjeistusta eikä mitään: "Lukekaa siitä ohjekirjasta!"ihmetys
Kyllä jotenki masentaa....surullinen


Mr.ElMaco
Mr.ElMaco
Supreme Being
Supreme Being (166,0K mainepistettä)Supreme Being (166,0K mainepistettä)Supreme Being (166,0K mainepistettä)Supreme Being (166,0K mainepistettä)Supreme Being (166,0K mainepistettä)Supreme Being (166,0K mainepistettä)Supreme Being (166,0K mainepistettä)Supreme Being (166,0K mainepistettä)Supreme Being (166,0K mainepistettä)

Ryhmä: Jäsenet
Viestit: 772, Vierailut: 0
Riippuu aina tapauksesta, mutta todennäköisesti suunnittelija laskee määrät, jos asiaa häneltä kysytte. Tokikin, hän laskuttaa tästä ilosta. Laskusta huolimatta, suosittelen käyttämään tätä palvelua, koska kokeneena(?) hän osaa laskea määrät oikein, eikä tartte joka satsista hakea vielä vähän lisää.Vastaavan innokuuteen on vaikea sanoa, kun ei tiedä mitä olette sopineet. Jos löysitte sen kylän halvimman, hän tekee juuri sen mitä on pakko ja laskuttaa kaikesta ylimääräisestä (saman voi tehdä kylän kalleinkin), toisinaan taas rahalla saattaa saada enemmän ja tässä tapauksessa aktiivisen mesun, joka toimii niinkuin nyt ilmeisesti toivoisit hänen toimivan.Asiasta kannattaa keskustella rakentavassa hengessä ja pian, ennen kuin hommat on kovin pitkällä.
Sizzla
Sizzla
Supreme Being
Supreme Being (6,0K mainepistettä)Supreme Being (6,0K mainepistettä)Supreme Being (6,0K mainepistettä)Supreme Being (6,0K mainepistettä)Supreme Being (6,0K mainepistettä)Supreme Being (6,0K mainepistettä)Supreme Being (6,0K mainepistettä)Supreme Being (6,0K mainepistettä)Supreme Being (6,0K mainepistettä)

Ryhmä: Jäsenet
Viestit: 28, Vierailut: 0
Olen itse myös tavannut asiansa osaavia rautakauppiauta, jotka laskevat tarjouksia kun lähetät kuvat.


Mesuri
Mesuri
Supreme Being
Supreme Being (66,0K mainepistettä)Supreme Being (66,0K mainepistettä)Supreme Being (66,0K mainepistettä)Supreme Being (66,0K mainepistettä)Supreme Being (66,0K mainepistettä)Supreme Being (66,0K mainepistettä)Supreme Being (66,0K mainepistettä)Supreme Being (66,0K mainepistettä)Supreme Being (66,0K mainepistettä)

Ryhmä: Jäsenet
Viestit: 315, Vierailut: 0
Kannattaisi sen vastaavan työnjohtajan kanssa sopia että hän ilmoittaa mitä hankitte, paljonko ja milloin. Olisi teidän kannalta hyvä että hän myöskin kilpailuttaisi, tai ainakin olisi mukana auttamassa kun kilpailutatte urakoita ettei jää mitään oleellista huomioimatta. Tuskin olette tällaisesta sopineet joten vtj tulee laskuttamaan näistä lisää mutta ei kannata säästää työnjohdollisissa asioissa, jotta projektilla on mahdollisuus onnistua.
GO
GO


Samankaltaiset aiheet


Lukee tätä viestiketjua


Kirjaudu
Existing Account
Email Address:


Salasana:


Valitse foorumi....

Rakentaja.fi Keskustelut


Hae