Mökin lämittäminen kesäisin?


Mökin lämittäminen kesäisin?

Kirjoittaja
Viesti
AutoAki
AutoAki
I'm into this
I'm into this (262 mainepistettä)I'm into this (262 mainepistettä)I'm into this (262 mainepistettä)I'm into this (262 mainepistettä)I'm into this (262 mainepistettä)I'm into this (262 mainepistettä)I'm into this (262 mainepistettä)I'm into this (262 mainepistettä)I'm into this (262 mainepistettä)

Ryhmä: Jäsenet
Viestit: 1, Vierailut: 0
Omistan 60-luvulla rakennetun hyväkuntoisen peruskesämökin puoliksi yhden sukulaisen kanssa, ja meillä on monestakin asiasta eriävät näkemykset, joista uusimpana mökin lämmittäminen sähköpattereilla... näin kesäisin en näe siinä mitään järkeä, mutta vastapuolen teoriassa se poistaa kosteutta sisältä. Mielestäni mökki ei ole kylläkään kostea, ja mökillä ollessani pidän aina ikkunoita auki tuuletuksen saamiseksi, joten sen luulisi olevan aika kuiva. Mökki seisoo joskus viikkojakin käyttämättä.

Minkälaisilla keleillä mökin lämmittäminen on suositeltavaa? Talvisin olemme pitäneet aina mökkiä täysin kylmillään, mutta syksyille ja alkukeväälle jonkinlaiset perusohjeet lämmitystä varten olisi kiva saada!
sassra
sassra
Supreme Being
Supreme Being (12,0K mainepistettä)Supreme Being (12,0K mainepistettä)Supreme Being (12,0K mainepistettä)Supreme Being (12,0K mainepistettä)Supreme Being (12,0K mainepistettä)Supreme Being (12,0K mainepistettä)Supreme Being (12,0K mainepistettä)Supreme Being (12,0K mainepistettä)Supreme Being (12,0K mainepistettä)

Ryhmä: Jäsenet
Viestit: 66, Vierailut: 6
Ei onnistunut edellinen. Sähkölämmitys kesällä turhaa. Kosteus poistuu poltamalla puita tulisijoissa tai tuulettamalla. Keväällä ja syksyllä peruslämpö pattereilla ja kosteuden poisto puulämmityksellä.
GO
GO


Samankaltaiset aiheet


Lukee tätä viestiketjua


Kirjaudu
Existing Account
Email Address:


Salasana:


Valitse foorumi....

Rakentaja.fi Keskustelut


Hae