Rappaus - käsin hiertämällä vai ruiskulla? Jalolaastilla vai silikonipintaisella?


Rappaus - käsin hiertämällä vai ruiskulla? Jalolaastilla vai...

Kirjoittaja
Viesti
Ninnu11
Ninnu11
Supreme Being
Supreme Being (6,5K mainepistettä)Supreme Being (6,5K mainepistettä)Supreme Being (6,5K mainepistettä)Supreme Being (6,5K mainepistettä)Supreme Being (6,5K mainepistettä)Supreme Being (6,5K mainepistettä)Supreme Being (6,5K mainepistettä)Supreme Being (6,5K mainepistettä)Supreme Being (6,5K mainepistettä)

Ryhmä: Jäsenet
Viestit: 21, Vierailut: 0

Kumpikohan mahtaa olla parempi/kestävämpi rappaustapa; käsin hiertämällä vai ruiskuttamalla tehty? Entä kumpi on kestävämpi; jalolaastilla vai silikonipinnoitteisella laastilla tehty?


Kiitos!


Mesuri
Mesuri
Supreme Being
Supreme Being (80,0K mainepistettä)Supreme Being (80,0K mainepistettä)Supreme Being (80,0K mainepistettä)Supreme Being (80,0K mainepistettä)Supreme Being (80,0K mainepistettä)Supreme Being (80,0K mainepistettä)Supreme Being (80,0K mainepistettä)Supreme Being (80,0K mainepistettä)Supreme Being (80,0K mainepistettä)

Ryhmä: Jäsenet
Viestit: 315, Vierailut: 0

Ei sillä ole kestävyyden kannalta väliä hierretäänkö vai ruiskutetaanko. Lopputuloksen kannalta kylläkin lopullisen pinnan muodossa on eroa, myös sillä on vaikutusta hierrettäessä minkä kokoista kiveä laastissa on. Isolla kivellä (3mm) hiertämällä tulee niitä "matokuvioita". Laastejakin on erilaisia, mm kalkkilaasteja, esim jalolaasti jotka hengittävät ja imevät kosteutta. Tämä näkyy mm sateella rappauksen tummumisena. Sitten on näitä silikonihartsipinnoitteita tms. joiden imukyky on vähäinen ja rappauksen voi jopa pestä painepesurilla. Ei ole yhtä ainoaa oikeaa laastia tai rappaustapaa, makuasioita, sano koira kun persettään nuoli.


GO
GO


Samankaltaiset aiheet


Lukee tätä viestiketjua


Kirjaudu
Existing Account
Email Address:


Salasana:


Valitse foorumi....

Rakentaja.fi Keskustelut


Hae