PEX vain komposiittiputki vesikiertoiseen?


PEX vain komposiittiputki vesikiertoiseen?

Kirjoittaja
Viesti
BobCat
BobCat
Supreme Being
Supreme Being (43,0K mainepistettä)Supreme Being (43,0K mainepistettä)Supreme Being (43,0K mainepistettä)Supreme Being (43,0K mainepistettä)Supreme Being (43,0K mainepistettä)Supreme Being (43,0K mainepistettä)Supreme Being (43,0K mainepistettä)Supreme Being (43,0K mainepistettä)Supreme Being (43,0K mainepistettä)

Ryhmä: Jäsenet
Viestit: 179, Vierailut: 8
Moi,Ollaan kerätty tarjouksia lattialämmitysfirmoilta ja ne tuntuvat tarjoavan putkistoja joko PEX tai komposiittiputkena. Hinnaltaa komposiitti tuntuisi olevan aivan karvan verran kalliimpi mutta ei niin paljon että sen perusteella pitäisi tehdä valintaa suuntaan tai toiseen.Jos noista on kokemuksia oikeassa elämässä niin pyytäisin kommentoimaan puoleen tai toiseen. (Meille on nyt piirretty 80mm betonilaatta. Lämmitettävä ala 130m2)


Kiitos

majatalo
majatalo
Supreme Being
Supreme Being (99,0K mainepistettä)Supreme Being (99,0K mainepistettä)Supreme Being (99,0K mainepistettä)Supreme Being (99,0K mainepistettä)Supreme Being (99,0K mainepistettä)Supreme Being (99,0K mainepistettä)Supreme Being (99,0K mainepistettä)Supreme Being (99,0K mainepistettä)Supreme Being (99,0K mainepistettä)

Ryhmä: Jäsenet
Viestit: 439, Vierailut: 27
Minkälaisen tarjoksen olette saaneet vesikiertoisesta lattilämmitys putken laitosta. Millä putkella pex vai komposiitti.Onko, jollakin, myös saneeraus vaihtoehtoisesta systeemistä tarjousta, jossa lattia ei nouse niin paljon, kuin normaali systeemissä.Onko hyvin toiminut ja minkälaisilla systeemeillä käytätte, eli tarkoitan termari langallinen vai langaton.
GO
GO


Samankaltaiset aiheet


Lukee tätä viestiketjua


Kirjaudu
Existing Account
Email Address:


Salasana:


Valitse foorumi....

Rakentaja.fi Keskustelut


Hae