Hiljainen maalämpöpumppu


Hiljainen maalämpöpumppu

Kirjoittaja
Viesti
Tamppi
Tamppi
Respected User
Respected User (1,8K mainepistettä)Respected User (1,8K mainepistettä)Respected User (1,8K mainepistettä)Respected User (1,8K mainepistettä)Respected User (1,8K mainepistettä)Respected User (1,8K mainepistettä)Respected User (1,8K mainepistettä)Respected User (1,8K mainepistettä)Respected User (1,8K mainepistettä)

Ryhmä: Jäsenet
Viestit: 7, Vierailut: 0

Hakusessa 8-10 kW pumppu, jossa kompuran käyntiääni olisi hiljainen, koska härveli tulee khh:een ei niin tiiviin liukuovisysteemin taakse. Miltä valmistajilta löytyisi tai kääntäen mitä malleja pitäisi varoa? Muuta kommentoitavaa mahdollisesta äänieristyksestä?


3J
3J
Supreme Being
Supreme Being (10,0K mainepistettä)Supreme Being (10,0K mainepistettä)Supreme Being (10,0K mainepistettä)Supreme Being (10,0K mainepistettä)Supreme Being (10,0K mainepistettä)Supreme Being (10,0K mainepistettä)Supreme Being (10,0K mainepistettä)Supreme Being (10,0K mainepistettä)Supreme Being (10,0K mainepistettä)

Ryhmä: Jäsenet
Viestit: 46, Vierailut: 1
Oma LVI-urakoitsijani sanoi, että Niben pumput ovat paljon hiljaisempia kuin Lämpö-ässän. Oma lämpöpumppuni(Nibe) on tekn.tilassa ja normaalin väliseinä erottaa sen makuuhuoneesta.Seinänläpi ei kuulu mitään ääntä vaan kaikki ääni (kompressorin resonanssi) tulee lattialaattaa pitkin. Äänen juuri ja juuri erottaa, jos talossa on muuten täysin hiljaista. Tuskin tuo pumppu meidän taloudessa ketään häiritsisi vaikka olisi kodinhoitohuoneessa.
Faktaakustannuksista
Faktaakustannuksista
Supreme Being
Supreme Being (38,0K mainepistettä)Supreme Being (38,0K mainepistettä)Supreme Being (38,0K mainepistettä)Supreme Being (38,0K mainepistettä)Supreme Being (38,0K mainepistettä)Supreme Being (38,0K mainepistettä)Supreme Being (38,0K mainepistettä)Supreme Being (38,0K mainepistettä)Supreme Being (38,0K mainepistettä)

Ryhmä: Jäsenet
Viestit: 180, Vierailut: 0
Minullakin on uusi (2008) NIBE 8,5 kW:n pumppu kellarissa. Kyllä se senverran ääntä pitää, että kannattaa kiinnittää huomio äänieristyksiin ja eristää se kumimatolla lattiasta jne. Ei se mielestäni olohuoneeseen eikä keittiöön sovi. Kannattaisi varmaankin käydä asennuskohteissa kuuntelemassa. Onhan kysymyksessä pitkäaikainen investointi jonka tulee täyttää meluttomuusvaatimukset 20-vuotta. eteenpäin.
GO
GO


Samankaltaiset aiheet


Lukee tätä viestiketjua


Kirjaudu
Existing Account
Email Address:


Salasana:


Valitse foorumi....

Rakentaja.fi Keskustelut


Hae