Koti-optimi sekoilee


Koti-optimi sekoilee

Kirjoittaja
Viesti
mummo-ankka
mummo-ankka
Respected User
Respected User (1,7K mainepistettä)Respected User (1,7K mainepistettä)Respected User (1,7K mainepistettä)Respected User (1,7K mainepistettä)Respected User (1,7K mainepistettä)Respected User (1,7K mainepistettä)Respected User (1,7K mainepistettä)Respected User (1,7K mainepistettä)Respected User (1,7K mainepistettä)

Ryhmä: Jäsenet
Viestit: 7, Vierailut: 0

Mitäs sanotte tästä. meillä taloprojekti suunnitteluvaiheessa ja sekin vielä aluillaan. Alkukesästä kustannusarviot vuodelle 2009 hipoi pilviä. Nyt tein laskelman, jolloin rakentaminen alkaa keväällä 2009. Kustannukset vaikuttaisivatlvästi alhaisemmilta. Kokeilin sitten vielä vaihtohtoa, että rakentaminen alkaisi tässä kuussa ja rakentamisaika olisi sen saman reilun vuoden, niin talo tulisi maksamaan 50 000 enemmän.


Eli mitäs sanotte? Onko rakentamiskustannukset todella tulossa alaspäin? ja noin paljon? Vai sekoileeko "luotettavuudestaan" kuuluista Koti-optimi pahemman kerran?


Digiaasi.
Digiaasi.
Supreme Being
Supreme Being (61,0K mainepistettä)Supreme Being (61,0K mainepistettä)Supreme Being (61,0K mainepistettä)Supreme Being (61,0K mainepistettä)Supreme Being (61,0K mainepistettä)Supreme Being (61,0K mainepistettä)Supreme Being (61,0K mainepistettä)Supreme Being (61,0K mainepistettä)Supreme Being (61,0K mainepistettä)

Ryhmä: Jäsenet
Viestit: 275, Vierailut: 20
Olisikohan kyse siitä että on mietitty ns aikaa kilpailuttaa tekijöitä ja tarvikkeita. Koitappa saada vaikka kaivurikuski työmaalle viikon varoitusajalla niin huomaa ettei ole ilmaista.
GO
GO


Samankaltaiset aiheet


Lukee tätä viestiketjua


Kirjaudu
Existing Account
Email Address:


Salasana:


Valitse foorumi....

Rakentaja.fi Keskustelut


Hae