ontelolaatan saumaraudoitus


ontelolaatan saumaraudoitus

Kirjoittaja
Viesti
Kaikkinimimerkitvarattu
Kaikkinimimerkitvarattu
Supreme Being
Supreme Being (16,0K mainepistettä)Supreme Being (16,0K mainepistettä)Supreme Being (16,0K mainepistettä)Supreme Being (16,0K mainepistettä)Supreme Being (16,0K mainepistettä)Supreme Being (16,0K mainepistettä)Supreme Being (16,0K mainepistettä)Supreme Being (16,0K mainepistettä)Supreme Being (16,0K mainepistettä)

Ryhmä: Jäsenet
Viestit: 66, Vierailut: 0

Onko täällä mielipiteitä ontelolaatan saumaraudoituksen toteutuksesta. Minun mielestäni sen toteutus niin että se olisi kaikin puolin hyvä on melko vaikeaa. Kun saumaan yleensä laitetaan 10mm harjateräs, niin alaosassa se peittää niin suuren osan saumasta että 8mm raekoon valumassa ei enää varmuudella läpäisi rautaa. Ihan pohjaan rautaa ei tietenkään saa laittaa, kun sen täytyy täyttää suojaetäisyydet.


Olen itse ensimmäistä kertaa tekemisissä ontelolaataston kanssa itse suunnittelemassani omassa talossani. Yläosassa sauman leveys on 35mm (200mm ontelo) 10mm raudalle raon pitäisi karkeasti olla vähintään 25mm joka johtaisi raudan asentamiseen aivan pintaan. Onko kukaan pähkäillyt samaa


RemppaReiska
RemppaReiska
Supreme Being
Supreme Being (64,0K mainepistettä)Supreme Being (64,0K mainepistettä)Supreme Being (64,0K mainepistettä)Supreme Being (64,0K mainepistettä)Supreme Being (64,0K mainepistettä)Supreme Being (64,0K mainepistettä)Supreme Being (64,0K mainepistettä)Supreme Being (64,0K mainepistettä)Supreme Being (64,0K mainepistettä)

Ryhmä: Jäsenet
Viestit: 317, Vierailut: 0
noo entäpä jos valaa juotosbetonilla tai vastaavalla. Ja muista aukoo ne onteloiden reiät että pääsee veis pois. Ja jos ne valaa normaalilla betonilla, ne saumat pitää täryttää, joten eiköhän se sinne pohjaan asti mene.
GO
GO


Samankaltaiset aiheet


Lukee tätä viestiketjua


Kirjaudu
Existing Account
Email Address:


Salasana:


Valitse foorumi....

Rakentaja.fi Keskustelut


Hae