Ceres pumppujen omistajia etsitään


Ceres pumppujen omistajia etsitään

Kirjoittaja
Viesti
Rakentajavm2003
Rakentajavm2003
I'm into this
I'm into this (310 mainepistettä)I'm into this (310 mainepistettä)I'm into this (310 mainepistettä)I'm into this (310 mainepistettä)I'm into this (310 mainepistettä)I'm into this (310 mainepistettä)I'm into this (310 mainepistettä)I'm into this (310 mainepistettä)I'm into this (310 mainepistettä)

Ryhmä: Jäsenet
Viestit: 1, Vierailut: 6

Muutama vuosi on kulunut siitä kun Ceres pumppu meille tuli. Käsittääkseni joku muukin tässä maassa on sen hairahtanut ostamaan surullinen. Nyt kun sen kanssa taas kerran on ongelmia niin ajattelin ottaa asian vielä kerran esille ja tehdä muutakin kuin vain itse ihmetellä ja tuskailla. Joten, jos nurkissasi pyörii Ceres maalämpöpumppu, voisitko kirjoittaa kokemuksistasi tänne eli kertoa asioita kuten: malli, mäntä vai scrolli, onko ollut ongelmia ja jos on minkälaisia ? Oletko onnistunut saamaan huoltomiestä muualtakin kuin Pohjanmaalta ? Mikä on sähkönkulutus ? Oletko ollut tyytyväinen hankintaasi ?


Toivoisin rehellisiä mielipiteitä eli ei mitään kehuja jos niille ei ole aihetta. Jotenkin tuntuu, että suomalaiset ihmiset eivät kehtaa myöntää tehneensä virheinvestoinnin vaan vakuuttelevat muille ja itselleen, että pelit ja vehkeet toimivat, vaikka totuus olisi jotain ihan muuta.


Itse ainakin myönnän ihan suoraan, että tein elämäni suurimman virheeni luottamalla Nereuksen harkintakykyyn eli jos Nereus ei olisi mainostanut kyseistä CERES pumppua en olisi sitä koskaan hankkinut. Ostin ns. sian säkissä erittäin kohtalokkain seurauksin.


GO
GO


Samankaltaiset aiheet


Lukee tätä viestiketjua


Kirjaudu
Existing Account
Email Address:


Salasana:


Valitse foorumi....

Rakentaja.fi Keskustelut


Hae