Mökin rakentaminen -miten tulisi edetä?


Mökin rakentaminen -miten tulisi edetä?

Kirjoittaja
Viesti
A_nonyymit
A_nonyymit
Supreme Being
Supreme Being (426,0K mainepistettä)Supreme Being (426,0K mainepistettä)Supreme Being (426,0K mainepistettä)Supreme Being (426,0K mainepistettä)Supreme Being (426,0K mainepistettä)Supreme Being (426,0K mainepistettä)Supreme Being (426,0K mainepistettä)Supreme Being (426,0K mainepistettä)Supreme Being (426,0K mainepistettä)

Ryhmä: Jäsenet
Viestit: 1,5K, Vierailut: 0

Olen suunnitellut mökin rakennuttamista ja mietiskellyt, että mistähän sitä aloittaisi ja mitä tulisi ottaa huomioon? olen totaalisen ummikko näissä asioissa ja olisi hyvä saada vinkkejä ettei mene aivan höpöksi koko homma...


Mökkipaketin aion siis hommata, hieman on vielä mietinnässä Kimara vaiko Honka. Tontti on valmiina mutta rakennuslupa pitäisi vielä hankkia.


Jos nyt siis hommaan sen rakennusluvan ja valitsen mökin niin mitä sitten tulisi tehdä? vai saako näissä asioissa neuvoja siltä keneltä paketin tilaa? mistä rakennuttajat kannattee hommata? kenties paketin myyjältä vai mahdollisimman läheltä paikkaa minne rakennan? mitäköhän luokkaa rakennuskustannukset mahtaa olla täällä lapissa päin? yhdessä keskustelussa puhuttiin "rakennuksen aikaisesta vakuutuksesta" miksi sellainen pitäisi ottaa? onko se pakollinen?


Mitkä on sellaisia asioita mitä kannattee huomioda ettei joudu "kusetetuksi"?Smilekertokaa vain kaikki mitä tulee mieleen!


Ja onko tietoa, että kauanko mökkipaketin saaminen ja rakennuttaminen kestää? (onko esim. mahdollista alkaa työstämään projektia jo tänä kesänä)


TKT
TKT
Supreme Being
Supreme Being (297,0K mainepistettä)Supreme Being (297,0K mainepistettä)Supreme Being (297,0K mainepistettä)Supreme Being (297,0K mainepistettä)Supreme Being (297,0K mainepistettä)Supreme Being (297,0K mainepistettä)Supreme Being (297,0K mainepistettä)Supreme Being (297,0K mainepistettä)Supreme Being (297,0K mainepistettä)

Ryhmä: Jäsenet
Viestit: 1,8K, Vierailut: 0
Sinun on viisainta ottaa "oikeaksi kädeksesi" näissä mainitsemissasi ongelma- yms. asioissa jo tässä vaiheessa rakentamista hallitseva asiantuntija, joka toimii sitten myös vaadittuna vastaavana työjohtajana.
GO
GO


Samankaltaiset aiheet


Lukee tätä viestiketjua


Kirjaudu
Existing Account
Email Address:


Salasana:


Valitse foorumi....

Rakentaja.fi Keskustelut


Hae