Langatonta turvallisuutta jo rakentaessa


Langatonta turvallisuutta jo rakentaessa

Kirjoittaja
Viesti
Valakkatiellä
Valakkatiellä
Supreme Being
Supreme Being (59,0K mainepistettä)Supreme Being (59,0K mainepistettä)Supreme Being (59,0K mainepistettä)Supreme Being (59,0K mainepistettä)Supreme Being (59,0K mainepistettä)Supreme Being (59,0K mainepistettä)Supreme Being (59,0K mainepistettä)Supreme Being (59,0K mainepistettä)Supreme Being (59,0K mainepistettä)

Ryhmä: Jäsenet
Viestit: 380, Vierailut: 0
Arvon kolleega! Viestisi on asiallinen, mutta ei oikeassa paikassa (=markkinointia)
BigDaddy
BigDaddy
Supreme Being
Supreme Being (20,0K mainepistettä)Supreme Being (20,0K mainepistettä)Supreme Being (20,0K mainepistettä)Supreme Being (20,0K mainepistettä)Supreme Being (20,0K mainepistettä)Supreme Being (20,0K mainepistettä)Supreme Being (20,0K mainepistettä)Supreme Being (20,0K mainepistettä)Supreme Being (20,0K mainepistettä)

Ryhmä: Jäsenet
Viestit: 95, Vierailut: 0
Jos langoitettu järjestelmä tehdään kunnolla ja tarpeeksi ajoissa on se huomattavasti halvempi ja luotettavampi kuin langaton. Toiseksi langallisen järjestelmän voi ottaa käyttöön jo heti kun seinät ja kattotuolit on paikalla, tietenkin myös sähköä tarvitaan työmaalle kuten myös langattomassa järjestelmässä.

Kolmanneksi miksi ottaa vuokralaitteet josta maksaa koko ajan ja kun sanot sopimusen irti maksat siitä kun laitteet haetaan pois. Huollettavuudella tätä ei ainakaan voida perustella. Edustamasi yritys kun tilaa sen huoltotyön useasti meiltä muilta yrittäjiltä.

Tästä aiheesta kyllä riittää sitten juttua jos aletaan keskustelemaan.

En kuitenkaan ala mainostamaan laitteita saatika edustamaani yritystä täällä.

ps. itselläni on langallinen järjestelmä vaikka hyllässä olisi ollu langattomiakin tarjolla
jassooo
jassooo
Supreme Being
Supreme Being (19,0K mainepistettä)Supreme Being (19,0K mainepistettä)Supreme Being (19,0K mainepistettä)Supreme Being (19,0K mainepistettä)Supreme Being (19,0K mainepistettä)Supreme Being (19,0K mainepistettä)Supreme Being (19,0K mainepistettä)Supreme Being (19,0K mainepistettä)Supreme Being (19,0K mainepistettä)

Ryhmä: Jäsenet
Viestit: 107, Vierailut: 0
kumpi järjestelmä ukkosherkempi
HyväAsentaja
HyväAsentaja
Forum Expert
Forum Expert (876 mainepistettä)Forum Expert (876 mainepistettä)Forum Expert (876 mainepistettä)Forum Expert (876 mainepistettä)Forum Expert (876 mainepistettä)Forum Expert (876 mainepistettä)Forum Expert (876 mainepistettä)Forum Expert (876 mainepistettä)Forum Expert (876 mainepistettä)

Ryhmä: Jäsenet
Viestit: 3, Vierailut: 0

Kumpi ukkosherkempi?


Taitaa molemmat olla yhtä herkkiä, koska keskusyksiköt käyttävät 230VAC jännitettä, josta yleisemmin "ukkospiikit" tulevat. Langattomat laitteet ovat jälkiasennukseen huomattavasti siistimmät ja edullisemmat. Toki itse kuitenkin suosittelen kaapeloitavia tuotteita, onhan ne mielestäni turvallisuusttuotteiksi hieman enemmän suojattuja.


GO
GO


Samankaltaiset aiheet


Lukee tätä viestiketjua


Kirjaudu
Existing Account
Email Address:


Salasana:


Valitse foorumi....

Rakentaja.fi Keskustelut


Hae