Kosteusvahinko


Kosteusvahinko

Kirjoittaja
Viesti
Koheltaja
Koheltaja
Forum Expert
Forum Expert (612 mainepistettä)Forum Expert (612 mainepistettä)Forum Expert (612 mainepistettä)Forum Expert (612 mainepistettä)Forum Expert (612 mainepistettä)Forum Expert (612 mainepistettä)Forum Expert (612 mainepistettä)Forum Expert (612 mainepistettä)Forum Expert (612 mainepistettä)

Ryhmä: Jäsenet
Viestit: 2, Vierailut: 0
v.66 rakennetun kerrostalon alkuperäisessä kylpyhuoneessa lattiamatosta löytyi viilto, josta vesi valui alakerran verkkovarastoon. No homma näyttää selvältä kaiken täältä lukemani perusteella. Mietin vain pitääkö kylpyhuoneen putkiliitännätkin muuttaa nykyisille säädöksille? Kaikkien putkien läpiviennit kulkee tietysti lattiasta (vesijohto ja patterit). Jos pitää ni kumpi homman maksaa minä vai taloyhtiö? Kennelläkään kokemusta vastaavasta? Aika varmaan putkiremonttikin tulee lähiaikoina.
Vaaka
Vaaka
Supreme Being
Supreme Being (152,0K mainepistettä)Supreme Being (152,0K mainepistettä)Supreme Being (152,0K mainepistettä)Supreme Being (152,0K mainepistettä)Supreme Being (152,0K mainepistettä)Supreme Being (152,0K mainepistettä)Supreme Being (152,0K mainepistettä)Supreme Being (152,0K mainepistettä)Supreme Being (152,0K mainepistettä)

Ryhmä: Jäsenet
Viestit: 684, Vierailut: 0

Tästä samasta oli viikolla kirjoituksia, hyvinkin samanlaisia ja tästä minullakin on omakohtaisia kokemuksia, aivan tämän vuoden puolelta. Tämä Sinun tapaus on aivan selvää pataa, nuku aivan huoletta, kyllä taloyhtiö korjaa ja maksaa, koska se on yhtiön omaisuutta, pitäköön myös kunnossa. Kuten tästä linkistäkin selviää.


Sen sijaan ne alakerran kanakopit onkin sellainen ihmeelinen asia joka ei oikein minun kaaliin mene. Nimittäin,kun se vesi turmelee siellä jonkun asukkaan kamoja, niitä ei korvaa kukaan, ei edes pesulakuluja. Jos asukkaalla on koti vakuutus se korvaa vahingot, mutta asukkaan on maksettava omavastuu, joka on 150 € ! Jos niitä vesivahinkoja kovin usen tapahtuu, tulee niille tavaroille hintaa, on tässä muurissa asumisessa tulee muitakin ihmeellisiä asioita joihintälläisessä muurissa asuja voi varautua.


 http://www.rakentaja.fi/index.asp?s=/suorakanava/artikkeli2.asp?sivuid=2238


GO
GO


Samankaltaiset aiheet


Lukee tätä viestiketjua


Kirjaudu
Existing Account
Email Address:


Salasana:


Valitse foorumi....

Rakentaja.fi Keskustelut


Hae