Vanhat saumaukset pois??


Vanhat saumaukset pois??

Kirjoittaja
Viesti
masku
masku
I'm into this
I'm into this (306 mainepistettä)I'm into this (306 mainepistettä)I'm into this (306 mainepistettä)I'm into this (306 mainepistettä)I'm into this (306 mainepistettä)I'm into this (306 mainepistettä)I'm into this (306 mainepistettä)I'm into this (306 mainepistettä)I'm into this (306 mainepistettä)

Ryhmä: Jäsenet
Viestit: 1, Vierailut: 0

Haluasin tietoa miten kannattaisi lähtee poistamaan wc:stä (lattiasta katoon)hyvin tökerösti tehty teracottan väriset saumaukset (karkeat saumauslaastia käytety)? Kaakelit valk/vaaleapunainen, suht uudet ja ihan ok, eikä niitä tarvitse vaihtaa. Haluaisin valkoiset saumaukset jota saisi vähän kirkastusta ja eikä aiheuttaisi päänsärkyä!


Ryöppy
Ryöppy
Supreme Being
Supreme Being (28,0K mainepistettä)Supreme Being (28,0K mainepistettä)Supreme Being (28,0K mainepistettä)Supreme Being (28,0K mainepistettä)Supreme Being (28,0K mainepistettä)Supreme Being (28,0K mainepistettä)Supreme Being (28,0K mainepistettä)Supreme Being (28,0K mainepistettä)Supreme Being (28,0K mainepistettä)

Ryhmä: Jäsenet
Viestit: 140, Vierailut: 0

Saumauslaastin voi poistaa tähän tarkoitukseen suunnitellulla työkalulla, jonka voi ostaa rautakaupasta. Sillä senkun vetelee pitkin saumoja, niin laasti irtoaa melko helposti.


UniqueMe
UniqueMe
I'm into this
I'm into this (318 mainepistettä)I'm into this (318 mainepistettä)I'm into this (318 mainepistettä)I'm into this (318 mainepistettä)I'm into this (318 mainepistettä)I'm into this (318 mainepistettä)I'm into this (318 mainepistettä)I'm into this (318 mainepistettä)I'm into this (318 mainepistettä)

Ryhmä: Jäsenet
Viestit: 1, Vierailut: 0
Kirjottelen tähän alle, koska sama juttu tunnostaa edessä olevan. Mietinkin vain, että miksi?

Tilanne on siis se, että kylpyhuoneremppa on tehty 2011 ja nyt jo on lattian saumaukset siinä kunnossa, että saapi kohtapuoliin olla niitä uusimassa.

Mikä olisi voinut syödä saumauksen pois näin lyhyessä ajassa?

Laatat suojattiin ennen saumaamista laattasuojalla (voisiko olla sitten syynä, jos on mennyt saumoihin??) ja saumaamisen kuivuttua laatat pesty tähän tarkoitetulla aineella, en löytänyt tähän hätään purkkia. Huuhdeltu huolellisesti.

Sen jälkeen pesty saumat pari kertaa vuodessa ajaxilla tai vaihtoehtoisesti mäntysuovalla. Mielestäni en viimeksi pestessäni huomannut mitään hälyyttävää.Tätä kulumista on kuitenkin ilmestynyt vain sille alueelle, joka saa eniten vesirasitusta suihkun aikana. Saunan puolella saumat on kuin uudet, kuten kauempana suihkustakin.

Lattia on aina vedetty kuivemmaksi lastalla ja lattialämmitys hoitanut omaa osuuttaan.Mies viittaa kintaalla koko ongelmalle. Eihän se ole ongelma, kun sitä saumaa vielä on, vaikka selvästi on kadonnut sitä laastia siitä.


Mestari
Mestari
Supreme Being
Supreme Being (428,0K mainepistettä)Supreme Being (428,0K mainepistettä)Supreme Being (428,0K mainepistettä)Supreme Being (428,0K mainepistettä)Supreme Being (428,0K mainepistettä)Supreme Being (428,0K mainepistettä)Supreme Being (428,0K mainepistettä)Supreme Being (428,0K mainepistettä)Supreme Being (428,0K mainepistettä)

Ryhmä: Jäsenet
Viestit: 2,3K, Vierailut: 837
Kunhan varoo,että ei riko laatan lasitusta, sieltä voi pilkistää erivärinen laatanrunkoaine.
GO
GO


Samankaltaiset aiheet


Lukee tätä viestiketjua


Kirjaudu
Existing Account
Email Address:


Salasana:


Valitse foorumi....

Rakentaja.fi Keskustelut


Hae