Kevytsoraharkko seinän tasoitus.


Kevytsoraharkko seinän tasoitus.

Kirjoittaja
Viesti
A_nonyymit
A_nonyymit
Supreme Being
Supreme Being (527,0K mainepistettä)Supreme Being (527,0K mainepistettä)Supreme Being (527,0K mainepistettä)Supreme Being (527,0K mainepistettä)Supreme Being (527,0K mainepistettä)Supreme Being (527,0K mainepistettä)Supreme Being (527,0K mainepistettä)Supreme Being (527,0K mainepistettä)Supreme Being (527,0K mainepistettä)

Ryhmä: Jäsenet
Viestit: 1,5K, Vierailut: 0

Hei! Onko kenelläkään kokemuksia harkkoseinien pinnoittamisesta? Haluaisimme tehdä tämän vaiheen sen verta hyvin ja huolella, ettei tarvitsisi halkeamia katsella ja korjailla sitten myöhemmin.


Nyt meille on suositeltu tasoitteeksi sellaista mikä sisältää lasikuitua. Myyjä oli sitä mieltä, ettei se tarvitse sisäseiniin kangasta, enää kuin ikkunan pieliin... uskoisimmekohan?


Ryöppy
Ryöppy
Supreme Being
Supreme Being (35,0K mainepistettä)Supreme Being (35,0K mainepistettä)Supreme Being (35,0K mainepistettä)Supreme Being (35,0K mainepistettä)Supreme Being (35,0K mainepistettä)Supreme Being (35,0K mainepistettä)Supreme Being (35,0K mainepistettä)Supreme Being (35,0K mainepistettä)Supreme Being (35,0K mainepistettä)

Ryhmä: Jäsenet
Viestit: 140, Vierailut: 0

pkaelli
pkaelli
Forum Guru
Forum Guru (1,2K mainepistettä)Forum Guru (1,2K mainepistettä)Forum Guru (1,2K mainepistettä)Forum Guru (1,2K mainepistettä)Forum Guru (1,2K mainepistettä)Forum Guru (1,2K mainepistettä)Forum Guru (1,2K mainepistettä)Forum Guru (1,2K mainepistettä)Forum Guru (1,2K mainepistettä)

Ryhmä: Jäsenet
Viestit: 6, Vierailut: 2
Lakan betonin Harkkotalon sisäpinnoissa Lakan betonin tasoitteet. Pohja ja pinta (x2 muistaakseni). Halkeamia aina kun harkko vaihtuu kipsilevyyn (muutamat sisäoven ylitykset tehty kipsilevyillä - en tekisi enää niin - silloin duunarit ehdottivat näin).Vielä ikävemmän näköinen on halkeama ja kupruilu portaikossa harkkoseinän ja lattiavalun rajakohdassa (vai oisko lattiavalun ja ontelon välissä?) Olen hionut sen pariin kertaan, ja kitannut uusiksi. Ei auta, vaan kuprut tulee ajan kanssa uudestaan. Nyt ajattelin poistaa (lasikuitu?)-nauhoituksen ja laittaa tilalle paperinauhan. Mitä muuta pitäisi tehdä? Mulla Kiillon LF "hienoa, kevyttäytteistä valmistasoitetta". Mitä muuta sen lisäksi pitää mahdollisesti käyttää (pohjalle?) Mm. saneerauslaastia löytyisi, ehkä myös Lakan pohjatasoitetta ja pintatasoitetta säkkitavarana. Ja toki kaupasta loput mitä tarvitaan jos noi ei riitä.Jussi


zetorimies
zetorimies
Supreme Being
Supreme Being (20,0K mainepistettä)Supreme Being (20,0K mainepistettä)Supreme Being (20,0K mainepistettä)Supreme Being (20,0K mainepistettä)Supreme Being (20,0K mainepistettä)Supreme Being (20,0K mainepistettä)Supreme Being (20,0K mainepistettä)Supreme Being (20,0K mainepistettä)Supreme Being (20,0K mainepistettä)

Ryhmä: Jäsenet
Viestit: 79, Vierailut: 0
Tärkein asia mielestäni on että seinä on varmasti riittävän kauan kuivunut. Tähän päälle kuitulaasti, jonka sisään painetaan kunnollinen lasikuituverkko (esim. 5*5mm 200g/m2). Verkon alle ja päälle pitäisi jäädä useampi milli laastia jos haluaa että verkko todella toimii. Verkon käyttö lisää laastimenekkiä, mutta eipä millin parin kuitulaastikerros ilma verkkoa paljoa näitä näkyviä halkeamia vähennä.

Rappauskulmat kannattaa myös laittaa ja limittää verkon kanssa.
GO
GO


Samankaltaiset aiheet


Lukee tätä viestiketjua


Kirjaudu
Existing Account
Email Address:


Salasana:


Valitse foorumi....

Rakentaja.fi Keskustelut


Hae