homepisteitä(kö)?


homepisteitä(kö)?

Kirjoittaja
Viesti
tyttö
tyttö
Esteemed User
Esteemed User (2,4K mainepistettä)Esteemed User (2,4K mainepistettä)Esteemed User (2,4K mainepistettä)Esteemed User (2,4K mainepistettä)Esteemed User (2,4K mainepistettä)Esteemed User (2,4K mainepistettä)Esteemed User (2,4K mainepistettä)Esteemed User (2,4K mainepistettä)Esteemed User (2,4K mainepistettä)

Ryhmä: Jäsenet
Viestit: 9, Vierailut: 0

jees eli tässä nyt mahdollisimman vaikea selkoinen viesti..eli, vintillä, kattoparruissa, (kattotuolit)? on pieniä noin puolen sentin halkasialtaan valkoisia pisteitä, kuin olis roiskeita rappauksesta. ja muuttuupi jauhoks  jos koskee.  


sitä ei kuitenkaan ole lähes joka parrussa, ja varmasti saanut joskus (vuosia sitten)kosteutta mistä alkunsa saanut mutta ei enää ja tila on hyvin tuulettuva kylmä vintti tila. ikkunat molemmissa päissä.


pisteitä on ainoastaan niissä isossa parruissa esim katolaudotuksessa ei ole eikä hirressä seinässä.
ja ainakin nyt puolisen vuotta tätä seuranneena ei ole levinnyt.


kysymys on myös 1900 luvulla rakennetussa hirsitalosta joten parrut OVAT vanhat. käynti vintille ainoastaan ulkokautta tikkaita ikkunasta.


mutta asia on että mahtaako kukaan tietää mistä kasvustosta ysymys, ja onko kriittistä . ja mikä mahtaisi olla paras poistokeino,


ymsyms kommentteja ummikolle.


GO
GO


Samankaltaiset aiheet


Lukee tätä viestiketjua


Kirjaudu
Existing Account
Email Address:


Salasana:


Valitse foorumi....

Rakentaja.fi Keskustelut


Hae