uretaanilla tiivistys


uretaanilla tiivistys

Kirjoittaja
Viesti
tyttö
tyttö
Esteemed User
Esteemed User (2,8K mainepistettä)Esteemed User (2,8K mainepistettä)Esteemed User (2,8K mainepistettä)Esteemed User (2,8K mainepistettä)Esteemed User (2,8K mainepistettä)Esteemed User (2,8K mainepistettä)Esteemed User (2,8K mainepistettä)Esteemed User (2,8K mainepistettä)Esteemed User (2,8K mainepistettä)

Ryhmä: Jäsenet
Viestit: 9, Vierailut: 0

noniinn. vesiputket on vedetty ulkokautta hirsiseinän läpi tupaan,  kysymys,  onko tyhmää tiivistää putkien tuloreikää URETAANILLA?


siimahännät varmaan kyllä siitä pääsevät läpi? (villassa ainakin käytäviä jota pitkin vierailleet tiskikaapissa kylmillä.) 


Vaaka
Vaaka
Supreme Being
Supreme Being (180,0K mainepistettä)Supreme Being (180,0K mainepistettä)Supreme Being (180,0K mainepistettä)Supreme Being (180,0K mainepistettä)Supreme Being (180,0K mainepistettä)Supreme Being (180,0K mainepistettä)Supreme Being (180,0K mainepistettä)Supreme Being (180,0K mainepistettä)Supreme Being (180,0K mainepistettä)

Ryhmä: Jäsenet
Viestit: 684, Vierailut: 0

Niin, kyllä se käy mainiosti, jos niistä on näkyviin jäävä pinta, se saisi hyvinkin siloiseksi kun laittaa jonkun tuen ja siihen silikoni pintaisen leivinpaperin. Jos se putki on ulkotilassa että siihen, esim. aurinko paistaa suoraan, se kannatta maalata, se pinta murenee aikojensaatossa,hymy


GO
GO


Samankaltaiset aiheet


Lukee tätä viestiketjua


Kirjaudu
Existing Account
Email Address:


Salasana:


Valitse foorumi....

Rakentaja.fi Keskustelut


Hae