Mökki toimittajaan pettynyt


Mökki toimittajaan pettynyt

Kirjoittaja
Viesti
rantarakentaja
rantarakentaja
I'm into this
I'm into this (350 mainepistettä)I'm into this (350 mainepistettä)I'm into this (350 mainepistettä)I'm into this (350 mainepistettä)I'm into this (350 mainepistettä)I'm into this (350 mainepistettä)I'm into this (350 mainepistettä)I'm into this (350 mainepistettä)I'm into this (350 mainepistettä)

Ryhmä: Jäsenet
Viestit: 1, Vierailut: 0

Tilasimme yhdeltä tunnetuimmista hirsitoimittajalta mökin luottaen siihen että laatu olisi hyvää eikä sen kanssa tulisi ongelmia. Hirsipaketit tulivat ja aloimme heti sitä pystyttämään. Heti alkoivat myös ongelmat; osa hirsistä oli homeessa !!, kieroja, lahoja kohtia yms. Uusia hirsiä kyllä tuli soittamalla mutta aina nämä viivästyttivät rakentamista. Kehikko alkaa olemaan nyt pystyssä mutta vieläkin hirvittää mitä vielä lopuista paketeista löytyy. Onko muilla vastaavia kokemuksia vai onko meille tullut "maanantai päivä mökki" ja sekin vielä kesälomalaisten tekemä?
Miten tässä pitäisi toimia, en haluaisi maksaa täyttä hintaa näin huono laatuisesta tavarasta. Pyysimme tehtaan edustajaa paikalle toteamaan tilanteen mutta ei kuulemma kannata tulla, uskovat että hirret ovat pilalla jos niin sanomme.


Leds
Leds
Supreme Being
Supreme Being (173,0K mainepistettä)Supreme Being (173,0K mainepistettä)Supreme Being (173,0K mainepistettä)Supreme Being (173,0K mainepistettä)Supreme Being (173,0K mainepistettä)Supreme Being (173,0K mainepistettä)Supreme Being (173,0K mainepistettä)Supreme Being (173,0K mainepistettä)Supreme Being (173,0K mainepistettä)

Ryhmä: Jäsenet
Viestit: 782, Vierailut: 0

Hinnanalennuksia tuskin on tulossa,kun tavara kuitenkin on vastaanotettu.Hyvä on jos ei ole tarvinnut tapella asiasta,jolloin vasta viivästyksiä olisikin tullut.Jopa vuosia!


Vasarakeskelläkämmentä
Vasarakeskelläkämmentä
Supreme Being
Supreme Being (218,0K mainepistettä)Supreme Being (218,0K mainepistettä)Supreme Being (218,0K mainepistettä)Supreme Being (218,0K mainepistettä)Supreme Being (218,0K mainepistettä)Supreme Being (218,0K mainepistettä)Supreme Being (218,0K mainepistettä)Supreme Being (218,0K mainepistettä)Supreme Being (218,0K mainepistettä)

Ryhmä: Jäsenet
Viestit: 999, Vierailut: 0

Se on karua katseltavaa kuinka puutavaraa säilytetään. Rautakaupat viis veisaavat peitellä puukasoja, hirsifirmat säilyttävät tuotteitaan taivasalla, ja sahoilla on joku näennäinen rätti nipun päällä suojaamassa jonka trukit ovat murjoneet rikki. Uskokaa tai älkää mutta tiedän mistä puhun kun olen alalla töissä ja työkseni kiertelen eri tehtaita.


Omalla kohdalla tuli tällanen rautakaupan "pommi" vastaan kun lisäkoolausrimaa tilasin. Nippu oli tullut siten etten ollut juuri tontilla. Muutoin olisin laittanut saman tien bumerangina takas.


Nippu oli päällepäin jo nähtävissä että oli kastunut ja reippaasti. Avattiin se ja puut olivat aivan homeessa. Ei siis mitään sinistymää vaan oikeen rihmastona kasvoivat siellä. No soitto rautakauppaan että pistäkääpäs auto takas että tää nippu menee vaihtoon. Loppujen lopuksi sai oikeen tappeluksi laittaa että vaihtoivat ja uhkasivat vielä että laittavat kuljetuslaskun perään jollon paloi pinna ja sanoin että sitten se on raastupa keikka jollon asiat viimein hoidettiin asiallisella tavalla. Jälkeenpäin ko. kaupan tiskillä vielä vittuiltiin hankalasta asiakkuudesta joka oli viimenen tikki ja kauppa meni vaihtoon. Että melkolailla törkeetä...


Kyseinen kauppa vielä piti alennusmyynnin tässä joku aika sitten jossa myytiin "kastunutta" tavaraa.... Listalla oli mm. puutavaraa, kipsilevyjä ( !!!!) ja villaa(!!!!)...... JA sekös sai hilpeät naurut ilmoille. Se oli päivän paras uutinen sillon. Pitäkööt tunkkinsa...


moment
moment
Supreme Being
Supreme Being (85,0K mainepistettä)Supreme Being (85,0K mainepistettä)Supreme Being (85,0K mainepistettä)Supreme Being (85,0K mainepistettä)Supreme Being (85,0K mainepistettä)Supreme Being (85,0K mainepistettä)Supreme Being (85,0K mainepistettä)Supreme Being (85,0K mainepistettä)Supreme Being (85,0K mainepistettä)

Ryhmä: Jäsenet
Viestit: 367, Vierailut: 0

Noita edellä kuvattuja tapauksia on vaikka kuinka paljon, ei voi kuin ihmetellä sitä tavaran määrää, mikä huolimattomalla varastoinilla ja käsittelyllä tuhotaan, kauppiaallehan se on sama, asiakkaillahan se loppujen lopuksi maksatetaan.


On hyvä keskustella huonosta laadusta, niin tavaran kuin tekijöiden osalta,  olisi hyvä jos nimeätte ne törkeimmät tapaukset, se on kaikkien etu jos kentällä ei hämärämiehet häärää, aiheuttamassa ihmisille vahinkoa ja lisää kuluja.


Muistakaa myös rakennusaikaiset vakuutukset , sellaiset missä on riittävä oikeusturva.


GO
GO


Samankaltaiset aiheet


Lukee tätä viestiketjua


Kirjaudu
Existing Account
Email Address:


Salasana:


Valitse foorumi....

Rakentaja.fi Keskustelut


Hae