Lämpökanaalin vuoto


Lämpökanaalin vuoto

Kirjoittaja
Viesti
Walter
Walter
I'm into this
I'm into this (280 mainepistettä)I'm into this (280 mainepistettä)I'm into this (280 mainepistettä)I'm into this (280 mainepistettä)I'm into this (280 mainepistettä)I'm into this (280 mainepistettä)I'm into this (280 mainepistettä)I'm into this (280 mainepistettä)I'm into this (280 mainepistettä)

Ryhmä: Jäsenet
Viestit: 1, Vierailut: 2

Lämpökanaali (n. 100 m) on osittain kastunut sisäpuolelta. Talven suojakelillä lumi sulaa osalta matkaa pois. Ilmeistä on, että kaivannon täyttömaassa oleva kivi on ajotien kohdalta painanut suojakuoren rikki. Kanaaliputki on kotimaista kieppitavaraa, muoviset lämpöputket (2 kpl), eristeenä rullalle kidottua uretaani- tms. mattoa.


Jos vauriokohta löytyy, niin riittääkö pelkkä paikkaus tai osittainen uusiminen, vai onko koko piha revittävä auki 100 m:n matkalta? Kysymys on siis siitä, onko tämän tyyppisessä kanaalissa sen verran ilmanvaihtoa, että se vähitellen kuivaa itsensä


Vasarakeskelläkämmentä
Vasarakeskelläkämmentä
Supreme Being
Supreme Being (217,0K mainepistettä)Supreme Being (217,0K mainepistettä)Supreme Being (217,0K mainepistettä)Supreme Being (217,0K mainepistettä)Supreme Being (217,0K mainepistettä)Supreme Being (217,0K mainepistettä)Supreme Being (217,0K mainepistettä)Supreme Being (217,0K mainepistettä)Supreme Being (217,0K mainepistettä)

Ryhmä: Jäsenet
Viestit: 999, Vierailut: 0

Jos sulla on sitä sinistä olikohan se nyt Eco-flexiä niin siinä on solumuovieriste siinä putkessa eikä se kyllä hengitä pätkääkään.


Kyllä saa paikattua jos löytää vuotokohdan. Maalämpöfirmoilla on ainakin sellaset vehkeet.


Nim. kokemusta on.... no-jaa Siihen tulee sellanen holkki johon on rakennettu vastukset sisään molempiin päihin joka sitten paistetaan kiinni. Tuli vähän sössittyä maalämpökeruu putkien asennuksessa ja se pirulainen kun menee luttuun kerrankin niin jo on kyljessä reikä. 1 holkki, 0,5h työtä = 350€ eli halpaa se ei ole...


GO
GO


Samankaltaiset aiheet


Lukee tätä viestiketjua


Kirjaudu
Existing Account
Email Address:


Salasana:


Valitse foorumi....

Rakentaja.fi Keskustelut


Hae