Haettu lainasumma -> toteutunut lainasumma


Haettu lainasumma -> toteutunut lainasumma

Kirjoittaja
Viesti
J1017281114
J1017281114
Aloitteleva jäsen
Aloitteleva jäsen (22 mainepistettä)Aloitteleva jäsen (22 mainepistettä)Aloitteleva jäsen (22 mainepistettä)Aloitteleva jäsen (22 mainepistettä)Aloitteleva jäsen (22 mainepistettä)Aloitteleva jäsen (22 mainepistettä)Aloitteleva jäsen (22 mainepistettä)Aloitteleva jäsen (22 mainepistettä)Aloitteleva jäsen (22 mainepistettä)

Ryhmä: Jäsenet
Viestit: 1, Vierailut: 1
Tulipa taannoin kilpailutettua pankit ja muutama "yksityinen" kulutusluottopaikkakin, kun remonttilainojen vertailu tuli ajankohtaiseksi, enkä saanut lainaa enää tuupattua asuntolainan kylkeen. Itse sain järkevimmän tarjouksen remonttilainasta Nordealta ja Handelsbankenilta, mutta käytännössä korkoero ei ollut kovin suuri OP:hen ja Danskeen.... Rahoitusyhtiöiden remppalainoissa oli enemmän heittelyä mutta Santander lienee sieltä halvimmasta päästä jos ei pankista tipu lainaa.
MaireValve
MaireValve
Aloitteleva jäsen
Aloitteleva jäsen (50 mainepistettä)Aloitteleva jäsen (50 mainepistettä)Aloitteleva jäsen (50 mainepistettä)Aloitteleva jäsen (50 mainepistettä)Aloitteleva jäsen (50 mainepistettä)Aloitteleva jäsen (50 mainepistettä)Aloitteleva jäsen (50 mainepistettä)Aloitteleva jäsen (50 mainepistettä)Aloitteleva jäsen (50 mainepistettä)

Ryhmä: Jäsenet
Viestit: 3, Vierailut: 10
Remonttilainaa hakiessani huomasin, että lainanmyöntäjät nykyään näkevät mitä luottoja hakijalla on hakuhetkellä. Minulla on autolaina Santanderin kautta ja tästä alettiin kyselemään tarkemmin luottoa haettaessa. En muista, että tällaista olisi ollut ennen ja pidin sitä vähän outona. Tämä vaikutti alentavasti omaan lainasummaani, vaikka sainkin aikalailla sen mitä halusin ja loppu hyvin kaikki hyvin. Kannattaa kuitenkin hakea se lainapäätös hyvissä ajoin ennen remontin suunnittelua, ettei ihan heti kaikki mene pärsseelleen.
J10397971018
J10397971018
Aloitteleva jäsen
Aloitteleva jäsen (20 mainepistettä)Aloitteleva jäsen (20 mainepistettä)Aloitteleva jäsen (20 mainepistettä)Aloitteleva jäsen (20 mainepistettä)Aloitteleva jäsen (20 mainepistettä)Aloitteleva jäsen (20 mainepistettä)Aloitteleva jäsen (20 mainepistettä)Aloitteleva jäsen (20 mainepistettä)Aloitteleva jäsen (20 mainepistettä)

Ryhmä: Jäsenet
Viestit: 1, Vierailut: 10
Me otettiin kulutusluotto remonttia varten sortterin kautta. Pääosin tuli tarjouksia ihan haetulle summalle, mutta oli joukossa jokunen pienempikin. Mutta ei nuo pienemmät tarjoukset ainakaan meitä haitannut, kun selkeästi näkyi mitä tarjottiin. 
GO
GO


Samankaltaiset aiheet


Lukee tätä viestiketjua


Kirjaudu
Existing Account
Email Address:


Salasana:


Valitse foorumi....

Rakentaja.fi Keskustelut


Hae