Paras keskuspölynimuri?


Paras keskuspölynimuri?

Kirjoittaja
Viesti
elisa11
elisa11
I'm into this
I'm into this (302 mainepistettä)I'm into this (302 mainepistettä)I'm into this (302 mainepistettä)I'm into this (302 mainepistettä)I'm into this (302 mainepistettä)I'm into this (302 mainepistettä)I'm into this (302 mainepistettä)I'm into this (302 mainepistettä)I'm into this (302 mainepistettä)

Ryhmä: Jäsenet
Viestit: 1, Vierailut: 0

Millaisia kokemuksia teillä on, mitä keskuspölynimurimerkkiä suosittelisitte? Miksi? Varteenotettavia vaihtoehtoja ei liene muut kuin Beam, Puzer ja Allaway.


pimpula
pimpula
Forum Guru
Forum Guru (1,1K mainepistettä)Forum Guru (1,1K mainepistettä)Forum Guru (1,1K mainepistettä)Forum Guru (1,1K mainepistettä)Forum Guru (1,1K mainepistettä)Forum Guru (1,1K mainepistettä)Forum Guru (1,1K mainepistettä)Forum Guru (1,1K mainepistettä)Forum Guru (1,1K mainepistettä)

Ryhmä: Jäsenet
Viestit: 8, Vierailut: 0

Hei!


En osaa noista muista sanoa, meillä on Beam ja hyvin on toiminut ei minkään näköisiä ongelmia. Aika hiljainen vielä kaiken lisäksi, "pönttö" on laitettu lämpimään varastoon ylimääräisen melun välttämiseksi, eikä pääse siitäkään mitään pölyä huoneisiin. Vuoden verran ollaan nyt uudessa omakotitalossa asusteltu ja hyvin on meidän mielestä toiminut. Ainoa missä kannattaa olla tarkkana kuinka paljon paketti maksaa, ja mitä siihen sisältyy.


Vasarakeskelläkämmentä
Vasarakeskelläkämmentä
Supreme Being
Supreme Being (218,0K mainepistettä)Supreme Being (218,0K mainepistettä)Supreme Being (218,0K mainepistettä)Supreme Being (218,0K mainepistettä)Supreme Being (218,0K mainepistettä)Supreme Being (218,0K mainepistettä)Supreme Being (218,0K mainepistettä)Supreme Being (218,0K mainepistettä)Supreme Being (218,0K mainepistettä)

Ryhmä: Jäsenet
Viestit: 999, Vierailut: 0

Onhan sitten vielä se pölkkäreiden Mercedes Royal vai mikä se oli...?


Anyhoo, meille tulee Allaway. En tiedä miksi. Ei niissä kauheen suurta eroa ole. Ehkä mainonta on tehnyt tehtävänsä. Ja onhan se tosi pitkään ollut markkinoilla eikä mitään katastrofaalista ainakaan ole kuulunut.


brozi
brozi
Supreme Being
Supreme Being (6,2K mainepistettä)Supreme Being (6,2K mainepistettä)Supreme Being (6,2K mainepistettä)Supreme Being (6,2K mainepistettä)Supreme Being (6,2K mainepistettä)Supreme Being (6,2K mainepistettä)Supreme Being (6,2K mainepistettä)Supreme Being (6,2K mainepistettä)Supreme Being (6,2K mainepistettä)

Ryhmä: Jäsenet
Viestit: 26, Vierailut: 7

Itsekin tuota taannoin kyselin, kun pitäisi saada vanhan allawayn tilalle uusi mylly, korvaamaan nykyinen perässä kiskottava ja nurkkia kolhiva "silencer" möhköfantti.


Santis
Santis
Supreme Being
Supreme Being (16,0K mainepistettä)Supreme Being (16,0K mainepistettä)Supreme Being (16,0K mainepistettä)Supreme Being (16,0K mainepistettä)Supreme Being (16,0K mainepistettä)Supreme Being (16,0K mainepistettä)Supreme Being (16,0K mainepistettä)Supreme Being (16,0K mainepistettä)Supreme Being (16,0K mainepistettä)

Ryhmä: Jäsenet
Viestit: 91, Vierailut: 0

Monellakohan on useammasta merkistä kokemusta?


Ite saatiin paketin tinkimisen yhteydessä allaway "joku malli"...kaipa se toimii.


A&S
A&S
Supreme Being
Supreme Being (22,0K mainepistettä)Supreme Being (22,0K mainepistettä)Supreme Being (22,0K mainepistettä)Supreme Being (22,0K mainepistettä)Supreme Being (22,0K mainepistettä)Supreme Being (22,0K mainepistettä)Supreme Being (22,0K mainepistettä)Supreme Being (22,0K mainepistettä)Supreme Being (22,0K mainepistettä)

Ryhmä: Jäsenet
Viestit: 128, Vierailut: 0

allaway meilläkin, merkistä&paremmuudesta en teidä, kun ei ole aikaisempaa kokemusta keskuspölynimureista, mutta suosittelen lämpimästi:


*rikkaluukkuja (eteinen ja keiitiö)


*kahvakäynnistystä


Deippa
Deippa
Supreme Being
Supreme Being (56,0K mainepistettä)Supreme Being (56,0K mainepistettä)Supreme Being (56,0K mainepistettä)Supreme Being (56,0K mainepistettä)Supreme Being (56,0K mainepistettä)Supreme Being (56,0K mainepistettä)Supreme Being (56,0K mainepistettä)Supreme Being (56,0K mainepistettä)Supreme Being (56,0K mainepistettä)

Ryhmä: Jäsenet
Viestit: 316, Vierailut: 0

Allawayssä ainakin se hyvä puoli, että koneelle tuleva putkisto jää piiloon seinän sisään. Ja muutenkin ainakin Beamiä pienempi kokoinen. Ja onhan se suomalainen...


Lyllerö
Lyllerö
Esteemed User
Esteemed User (2,9K mainepistettä)Esteemed User (2,9K mainepistettä)Esteemed User (2,9K mainepistettä)Esteemed User (2,9K mainepistettä)Esteemed User (2,9K mainepistettä)Esteemed User (2,9K mainepistettä)Esteemed User (2,9K mainepistettä)Esteemed User (2,9K mainepistettä)Esteemed User (2,9K mainepistettä)

Ryhmä: Jäsenet
Viestit: 11, Vierailut: 0

Kokemusta ei ole vielä mistään, mut Beam meille tulee, tai siis tuli jo, kunhan asennetaan paikoilleen sit aikanaan. Se oli edullisempi ku allaway ja on kauemmin ollu markkinoilla, joten ei varmaan oo mitään uutuusvikoja tai pahemmin muitakaan. "Pönttöosa" ei ollu mikään hirmuiso, siis se sisätiloihin asennettava. Ja joskus jostain luin, et varaosat ois halvempia ku allawaylla. 


Rikkaluukuista kuulin tuttavalta sellasta et ihan turha homma niitä laittaa. Samalla vaivalla ku ettii harjan ja lakasee roskat luukun viereen, niin ottaa esille imuriletkun ja imuroi pois. Jos vielä on sattunu hankkimaan lisäosaks sellasen venyvän (olikohan 1-4m) imuletkun vaikka keittiöön säilytettäväks. Me ei otettu sitä venyvää letkuakaan, ajateltiin pärjätä 8m kahvakäynnisteisellä letkulla. 


Ja Beamin "pöntössä" on myös imurasia (vai mikä se rasia nyt on mihin se letku kiinnitetään?), joten tuli yks rasia tavallaan kaupan päälle...  ;) 


Petsku
Petsku
Supreme Being
Supreme Being (36,0K mainepistettä)Supreme Being (36,0K mainepistettä)Supreme Being (36,0K mainepistettä)Supreme Being (36,0K mainepistettä)Supreme Being (36,0K mainepistettä)Supreme Being (36,0K mainepistettä)Supreme Being (36,0K mainepistettä)Supreme Being (36,0K mainepistettä)Supreme Being (36,0K mainepistettä)

Ryhmä: Jäsenet
Viestit: 201, Vierailut: 0

Meillä on Puzerin Eva, käyttökokemuksia ei vielä ole, kun asentajilla oli jotain ongelmia saada imuria kytkettyä. On kahvakäynnistys, 10 m imuletku kahvakäynnistyksellä, rikkaimuri jne.


Kooltaan tuo Puzer on aika näppärän pieni, miellä keskusyksikkö sijaitsee teknisessä tilassa.


Valintaan ei meilläkään erityisiä perusteita, LVI-urakoitsija tuon oli urakkaansa sisällyttänyt.


Sähkömies tuumi, että jotkut imurimerkit ovat siitä tarkkoja, että toimivat vain oman merkin imuletkulla (Puzer käsittääkseni oli juuri tällainen). Tiedä sitten, onko tuollakaan isoa väliä, ehkä sitten, jos joutuu jossain vaiheessa toisen/uuden letkun investoimaan.


EO
EO
Supreme Being
Supreme Being (31,0K mainepistettä)Supreme Being (31,0K mainepistettä)Supreme Being (31,0K mainepistettä)Supreme Being (31,0K mainepistettä)Supreme Being (31,0K mainepistettä)Supreme Being (31,0K mainepistettä)Supreme Being (31,0K mainepistettä)Supreme Being (31,0K mainepistettä)Supreme Being (31,0K mainepistettä)

Ryhmä: Jäsenet
Viestit: 194, Vierailut: 0

Puzerin eeva ollut käytössä pari kuukautta. Muuten ihan tehokas ja hyvä, mutta tuo kahvakäynnistys välillä reistailee, ei saa aina imuria sammumaan ja välillä lähtee käyntiin pelkästään kun laittaa letkun paikoilleen.


Muistaakseni tuolla vanhalla keskustelupalstalla on juttua näistä imureista enemmänkin ja Puzerin ongelmaksi oli mainittu juuri tuo kahvakäynnistys.


GO
GO


Samankaltaiset aiheet


Lukee tätä viestiketjua


Kirjaudu
Existing Account
Email Address:


Salasana:


Valitse foorumi....

Rakentaja.fi Keskustelut


Hae