ABB kytkimet, pistorasiat ja sähköasennustuotteet

ABB asennuskalusteet ovat paitsi toiminnallisesti tärkeät myös sisutuselementtejä. Valokatkaisija, pistorasiat, tele- ja datarasiat, ABB KNX-taloautomaatiotuotteet, lattiatermostaatit sekä liiketunnistimet ja kosteusvahdit ovat saaneet uudet ilmeet suunnittelun kautta. Tuotteet ovat sisustukseen sopivia ja täyttävät vaativammankin sisustajat kriteerit. Sähköjä suunniteltaessa on huomioitava mm. riittävä pistorasioiden määrä. Latausta tarvitsevia sähkötarvikkeita on yhä enenevässä määrin useissa talouksissa. Pistorasioita on mahdollisuus asentaa paikkaan jos toiseen - jopa kulmaan. Rasiat voidaan asentaa pintaan tai uppoasennuksella tai molemmin tavoin. Ulkona sijaitsevat pistorasiat vähentävät jatkojohtojen määrää ja helpottavat pihalla tehtäviä askareita.ABB Asennuskalustesarjat

ABB asennuskalusteet ovat helppoja asentaa, toimintavarmoja ja turvallisia. Mallistoja laajennetaan ja tuotteita kehitetään jatkuvasti säilyttäen yhteensopivuus ja saatavuus myös tulevaisuudessa. Kalustevalikoimasta löytyy jokaiseen kotiin sopiva ratkaisu.

RF - langattomat tuotteet

Paristolliset RF-tuotteet (paristolliset painikkeet, releet, säädin ja Vahti-Jussi®) toimivat radiotaajuudella. Painikkeilla voidaan ohjata releitä, verhoja tai himmentää lamppuja.

ABB valaistuksen ohjaus

Säätimillä, liiketunnistimilla, termostaateilla ja muilla elektroniikkatuotteilla lisätään kiinteistöjen turvallisuutta ja mukavuutta sekä saadaan ripaus ylellisyyttä. Samalla on mahdollista säästää energiaa, pidentää valaisimien käyttöikää ja valonlähteiden vaihtoväliä.

Ovipuhelinjärjestelmä ABB Welcome

Abb Welcome ei päästä sisään kutsumattomia vieraita. Uudis- ja saneerauskohteisiin soveltuva järjestelmä sisältää sisä- ja ulkoyksikön. Ovipuhelinjärjestelmä on yhteensopiva IMPRESSIVO®-kalustesarjan kanssa.

ABB merkinantotuotteet

Merkinantotuotteitamme yhdistelemällä voit muodostaa rakennuksiin erilaisia merkinanto -ja hälytysjärjestelmiä. Käyttökohteita ovat kaikentyyppiset rakennukset leikkimökistä kerrostaloon. Valmiit järjestelmät voivat olla esimerkiksi yksittäisten ovien valvontaa, soittosummereita, avunpyyntöjärjestelmiä sosiaalitoimistoihin ja sairaaloihin, inva-wc-toteutuksia tai laajoja kosteusvalvontajärjestelmiä yksityisiin rakennuksiin.

ABB asennustarvikkeet

Seinä- ja kattorakenteiden alla on katseilta piilossa erilaisia ABB:n asennustarvikkeita, joilla on tärkeä tehtävä varmistaa sähköasennusten turvallisuus rakennuksen koko elinkaaren ajan.

ABB Näpsä-vakiokeskukset

ABB:n kostean tilan mittauskeskukset pinta- sekä uppoasennukseen täyttävät kaikki standardien asettamat vaatimukset. Osassa mittauskeskusmalleista on vakiovarusteena vikavirtasuojauksella varustettuja pistorasioita. Pistorasiat mahdollistavat sähköliittymän käytön jo heti työmaan aikana. Ulos asennetusta mittauskeskuksesta on myös vaivatonta rakentaa autotallin, lisärakennusten ja ulkovalaistuksen sähköistykset.

Katso aiheeseen liittyvät uutiset

Katso myös muuta aiheeseen liittyvää