Promod Lite II Kuivanapitolämmitysohjain

Promod Lite II Kuivanapitolämmitysohjain


  • Valmistaja: Leveltec Oy
  • Toimitusaika:5 arkipäivää *

Hinta : 249.00

Leveltecin uusi ProMod Lite II -kuivanapitolämmitysohjain on edistyksellinen ratkaisu rakennuksen energiatehokkaaseen lämmitykseen ja kunnossapitoon. Leveltecin ProMod Lite II -ohjauslaite tarjoaa energiatehokkaan ratkaisun kuivanapitolämmitykseen. Siirtyminen peruslämmöstä kuivanapitolämmitykseen tuo mökin lämmitykseen satojen eurojen säästöt vuositasolla.

Selvää säästöä lämmityskuluissa

Koska kuivanapitolämmityksessä ei pyritä pitämään sisälämpötilaa jatkuvasti esim. +10°C:ssa, vaan pyritään pitämään sisäilman suhteellinen kosteus n. 60-70% tasolla, sähköä säästyy huomattavasti verrattuna perinteiseen ylläpitolämmitykseen.

ProMod Lite II:ssa on kolme toimintatilaa: Kuivanapitolämmitysohjain, termostaatti ja näiden yhdistelmä. Toimiessaan kuivanapitolämmitysohjaimena ProMod Lite II mittaa ainoastaan sisäilman suhteellista kosteutta ja kytkee lämmityksen päälle jos sisäilman suhteellinen kosteus on liian korkea.
HUOM! Tällä toimintatilalla on mahdollista että sisäilman lämpötila laskee talvella pakkaselle. Toimiessaan termostaattina ProMod Lite II mittaa ainoastaan sisäilman lämpötilaa ja kytkee lämmityksen päälle jos sisäilman lämpötila on liian alhainen. 

Yhdistelmä-tilassa ProMod Lite II mittaa sekä sisäilman suhteellista kosteutta että lämpötilaa ja kytkee lämmityksen päälle jos sisäilman suhteellinen kosteus on liian korkea tai sisäilman lämpötila liian alhainen. Tehdasasetuksena ProMod Lite II on kuivanapitolämmitysohjain-toimintatilassa ja sisäilman suhteellisen kosteuden raja-arvo on 60% 

Toimintatilaa ja raja-arvoja voidaan vaihtaa "ProMod Lite II Control" Android-sovelluksella.

Käyttöohje >>