LeakLook-palvelu

LeakLook-palvelu


  • Valmistaja: AQVA.IO
  • Toimitusaika:3 arkipäivää *

Hinta : 149.00 271,00 €

LeakLook - Kun et enää ole huolissasi vesiturvasta
 

Markkinoiden huolettomin vesiturvapalvelu tarjoaa kotitalouksille paitsi läpinäkyvyyttä vedenkulutukseen, myös kustannustehokasta kodin vesiturvaa. LeakLook-palvelu koostuu vesimittarinlukijasta sekä hälytyspalvelusta.

Konenäkö tulkitsee vesidataa ja varoittaa poikkeamista.

LeakLook-palvelu havaitsee odottamattoman suuren vedenkulutuksen, kuten vesivuodon ja hälyttää siitä hyvissä ajoin. Saat tiedon suoraan puhelimeesi. Se paikantaa myös pienet vuodot, kuten vaikkapa ylimääräisen vedenkulutuksen WC-järjestelmässä. Voit myös seurata koko kotitalouden vesidataa reaaliajassa kirjautumalla LeakLook-palveluun.

Helppo, helpompi, helpoin käyttöönotto
Kiinnitä vesiturvalaite, yhdistä WiFi-verkkoon ja rekisteröi.

Laite sopii kaikkiin mittarimalleihin, et tarvitse ammattilaista avuksi. Kirjaudu sisään yhdellä painalluksella – konenäkö oppii vedenkulutustottumuksesi muutamassa päivässä ja alkaa tuottaa vedenkulutustietoisuutta ja vesiturvaa.

Toistaiseksi LeakLook ei pysty lukemaan tietoja esimerkiksi taloyhtiön alamittarista tai vesimittarista, joka on varustettu pulssilukijalla. Näiden osalta palvelu tulee mahdolliseksi kesällä 2018.


Kodin vesiturvapalvelu aloitusmaksulla 149 € käyttöön (norm. 271€)
Sisältää vesimittariin kiinnitettävän lukijalaitteen sekä LeakLook-hälytyspalvelun kirjautuneena käyttäjänä omalta päätelaitteeltasi. Tarvitset ainoastaan toimivan WiFi-verkon. Laitteesta tai palvelusta ei koidu erillisiä kuukausimaksuja (norm 6€ / kk).Soveltuvuus >>
Lisätietoja >>
Käyttöönottovideo >>
Asennusohje >>