Lämpö D11 - Saunaovi Puu, 910mm/95mm

  • Lämpö D11 - Saunaovi Puu, 910mm/95mm
  • Lämpö D11 - Saunaovi Puu, 910mm/95mm
  • Lämpö D11 - Saunaovi Puu, 910mm/95mm
  • Liune elementti on asennusvalmis.
  • Liune elementti on valmiiksi kasattu.
  • Liune ovi on kotimainen tuote.
  • Liune oven mitat.

Lämpö D11 - Saunaovi Puu, 910mm/95mm


  • Valmistaja: Aulis Lundell Oy
  • Toimitusaika:3 arkipäivää *

Hinta : 1250.00

LD11 PUUOVI 810mm
RUNKO 95x1935x2130

Sauna ja LÄMPÖ. Unohda ahtaus ja odottelu! Helpota elämää Liunen avulla. Liune vapauttaa kylpyhuoneen käyttöösi kokonaan, eikä tarvitse suunnitteluvaiheessa miettiä mikä jää minkäkin oven taakse vaan koko tila on sinun. Puiset saunaovet toimitetaan käsittelemättömänä ja tällöin oven sävyt voi valita muun kylpyhuoneen sisustuksen mukaan.

Käyttötarkoitus
Saunaan sekä uudisrakentamisen ja korjausrakentamisen kohteisiin.

Rakenne
Ovi on 38 mm paksu saunan ovi joka on rimalevyä. Se on kevyt ja jäykkä materiaali.  
Elementti on rakenneterästä, Ja rakenne on tehtaalla hitsattu. Elementti valmistetaan CE-merkityistä teräsprofiileista. Saunan elementti on erikoisvalmisteinen kostean tilan elementti. Liunen elementit ovat patentoitu.

Oven leveys
610-1110 mm yksilehtiset ovet.

Oven korkeus
LÄMPÖ ovet ovat 2100 mm korkeita.

Seinän syvyys
Seinämän syvyys 121 mm kun runko on 95 mm ja 146 mm seinämäsyvyys 120 mm:n rungossa.

LVIS -vedot
Elementin rungossa on vakiona paikat sähkövedoille kaikissa runkosyvyyksissä. Elementtisyvyydessä 120 mm voi asentaa myös vesiputket suihkua varten elementin kohdalle.

Oven pinta
Ovi on käsittelemätöntä puuta, jonka voit sävyttää mieleiseksesi. Ohessa Liunen puiseen saunanoveen soveltuvia pintakäsittelyaineita ja sävyjä.
-Teknos Satu saunasuoja, värikartta täällä
.-Tikkurila Supi saunasuoja, värikartta täällä

Heloitus
Liunen Lämpö -saunaoviin kuuluu vakiona myös kaunis puinen ulkoneva vedin. Rullastot eli laakerirullat ripustetaan elementin liukukiskoon ja kannakkeet kiinnitetään oveen.

Karmi
Vakiokarmi on lämpökäsiteltyä haapaa, joka valmistetaan tilauksen yhteydessä tarkistettavan saunan seinän runkopaksuuden mukaan. Liune karmien mukana tulevat myös karmitulpat, jotka ovat mäntyä.

Kynnys
Liunessa ei ole kynnystä, vaan kulku on esteetön.

Varustelu
Ripustusmekanismit on kiinnitettynä jo elementissä. Työmaalla tehdään vain asennus, sillä tuotteet on kasattu jo tehtaalla. Ulkoneva vedin vie vapaasta kulkuaukosta noin 100 mm. Toimituksen mukana ovat lisäksi ruuvit kipsilevylle ja karmeille, rullastot sekä oven säätöavain.

Takuu
Valmistaja myöntää (10) kymmenen vuoden takuun Liune Door -elementtirungolle. Tämä edellyttää, että tuotteiden asennusohjeita on noudatettu ja tuotteet ovat kotikäytössä. Takuu on voimassa Suomessa.Miksi Liune väliovi >>
Teknistä tietoa >>
Asennusohjeet >>