Pisla Oviku Nero

  • Pisla Oviku Nero
  • Pisla Oviku Nero
  • Pisla Oviku Nero

Pisla Oviku Nero


  • Valmistaja: OVIKU
  • Toimitusaika:7 arkipäivää *

Hinta : 249.00

Pisla Oviku Nero - tee nykyisestä lukostasi älylukko

 

Älylaitteesi toimii kotiavaimena ja voit hallinnoida lukkoa älypuhelimeesi ladattavan Oviku-sovelluksen avulla. Sovelluksen avulla voit hallinnoida kenen tahansa pääsyä kotiisi ja saat reaaliaikaisesti ilmoituksia siitä kuka älylukkoasi käyttää ja milloin. Lokitiedot löytyvät puhelimestasi. Laitteen tietoturvasuojaus on huippuluokkaa. Se on testattu, ja Oviku käyttää yksityisyyden turvaamiseen kansainvälisesti hyväksyttyjä huipputason salausjärjestelmiä (AES128 + avainlukugenerointi), joten voit luottaa siihen, että ovesi lukitus on hyvissä käsissä.

Pisla Oviku Nero:a ohjaavaa käyttösovellusta (Oviku) kehitetään jatkuvasti. Kehitystyötä tehdään tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden ja laitetestaajien kanssa, jotta sovelluksen käyttökokemus olisi paras mahdollinen. Oviku-sovellus on saatavilla IOS- ja Android-laitteille. Tulevaisuudessa Oviku tulee tarjoamaan myös itse lukkoon kokonaan uusia ominaisuuksia, jotka ovat päivitettävissä jo ostettuihin Pisla Oviku Nero-lukkoihin Oviku applikaation kautta.

EI

Voit unohtaa avaimet, sillä avaimena toimii älylaitteesi. Halutessasi kuitenkin, myös vanhat avaimesi toimivat täysin normaalisti.

JAA KERTAKÄYTTÖ- JA KESTOAVAIMIA

Oviku Neron avulla voit jakaa esimerkiksi remontti- tai postimiehelle kertakäyttöisen pääsyn kotiisi ja kestoavaimet vaikka lastenhoitajalle tai sukulaisille.

SAAT ILMOITUKSIA KUN PERHEESI TULEE KOTIIN

Oviku Neron ansiosta saat puhelimeesi ilmoituksen, kun oveasi käytetään. Tiedät siis, kun perheesi saapuu kotiin tai kun ystäväsi ovat tulleet kylään.

Yksinkertainen asennus ulko-oven sisäpuolelle oven pinnan ja vääntönupin väliin, tuote sisältää Oviku-älyelementin, pitemmän karan ja katkouraruuvit.

Pakkauksen sisältö:

  • Oviku Nero -älylukko 
  • 2 kpl M5x120mm katkoruuvit
  • 4 x AA lithium paristot
  • Käyttö-/asennusohje
  • Oven kevennystapit
Yleiset ominaisuudet

Sovellukset: Android ja iOS Bluetooth

Salaustaso AES 128 (vastaava kuin esim. verkkopankissa)

Yhteensopivat lukkopesät
Abloy: LC102, LC100, LC204 (4190, 4194, LC190) Dorma: 31150 (3115, 4115)

Tarvittavat asennusvälineet: Ristipää ja/tai torx TX20 ruuvimeisseli helaruuvien irroitukseen/kiinnittämiseen Sivuleikkurit tai rautasaha katkoruuvien lyhentämiseen

Käyttöaika paristoilla on noin 6 kuukautta mutta tähän vaikuttaa tietysti käyttöaste.

Paristot tulee vaihtaa silloin kun Oviku Nero ilmoittaa matalasta paristojännitteestä tai viimeistään 12 kuukauden välein. Paristot suositellaan vaihdettavaksi marras-, joulukuun vaihteessa. Parhaan käytettävyyden takaamiseksi tulee Oviku Nero:ssa käyttää Lithium paristoja.
 

Asennusohje >>
Asennus- ja käyttövideot >>