Euli Novo katto-/seinävalaisin LED

  • Euli Novo katto-/seinävalaisin LED

Euli Novo katto-/seinävalaisin LED


  • Valmistaja: Ensto Lighting Oy
  • Toimitusaika:5 arkipäivää *

Hinta : 119.00

Euli Novo katto-/seinävalaisin
Novo valaisimet sopivat pihapiirin yleisvalaistukseen. Sarjasta löytyy valaisimet kattoja seinäasennukseen. Malliston valaisimet on varustettu kiinteällä LED-moduulilla tai perinteisellä E27-kannalla, jossa voi käyttää energiansäästö-, LED-, tai halogeenilamppuja. Novo-sarjasta löytyy valaisimia myös sisätiloihin sekä talonumerovalaisimeksi.

Valaisin sopii kosteisiin sisätiloihin ja ulkotiloihin. Suomessa valmistetun LED-moduulin elinikä 30 000 h (70), Ta= 25 °C.

Rakenne
Runko ja kehys alumiinia. Kupu polykarbonaattia. Ottoteho 8W. LED-yksikön valovirta 850 lm. Valaisimen valovirta 460 lm. Värilämpötila 4000 K. IP54. Väri grafiitinharmaa.

Asennus
Seinä-/ kattopintaan ruuveilla valaisimen takakannen kiinnitysreikien läpi. Kiinnitysreikien etäisyys 200 mm.

Hoito-ohjeet 
Valaisimet ovat huoltovapaita. Rikkoutuneen valonlähteen vaihto on kuitenkin suoritettava heti. Suosittelemme lisäksi valaisimen näkyvien osien puhdistusta vuosittain tai tarpeen mukaan. Puhdistuksessa voi käyttää kosteaa liinaa ja neutraalia (ph 6 – 8) yleispuhdistusainetta. Puhdistuksen ajaksi kytke sähkökeskuksesta sulake pois päältä. Valaisimia ei saa pestä painepesurilla.
 

Lisää tietoa pihavalaistuksesta >>
Valmistajan tuotekortti >>
Asennusohje >>
Mittakuva >>