Euli Novo katto-/seinävalaisin

  • Euli Novo katto-/seinävalaisin
  • Euli Novo katto-/seinävalaisin

Euli Novo katto-/seinävalaisin


  • Valmistaja: Ensto Lighting Oy
  • Toimitusaika:5 arkipäivää *

Hinta : 49.90

Väri:  
Euli Novo katto-/seinävalaisin
Novo valaisimet sopivat pihapiirin yleisvalaistukseen. Sarjasta löytyy valaisimet kattoja seinäasennukseen. Malliston valaisimet on varustettu kiinteällä LED-moduulilla tai perinteisellä E27-kannalla, jossa voi käyttää energiansäästö-, LED-, tai halogeenilamppuja. Novo-sarjasta löytyy valaisimia myös sisätiloihin sekä talonumerovalaisimeksi.

Novo-sarjan pyöreät valaisimet soveltuvat sisäänkäyntien ja kulkuteiden valaistukseen sekä numerovalaisimeksi. Pyöreät alumiinikehyksiset EUN260/260GH sopivat kattovalaisimiksi myös sisätiloihin. Pyöreissä Novovalaisimissa on valaisimen sivulla tyylikäs haloefekti, josta loistaa hieman valoa myös sivusuuntaan. Valonlähteeksi suositellaan max. 23W energiansäästölamppua.

Novo katto-/seinävalaisin alumiinikehyksellä sopii sisäänkäyntien ja autokatosten valaisuun. Valaisimen voi asentaa sekä katto- että seinäpintaan. Valaisimen haloefekti antaa myös hieman sivuttaissuuntaista valoa. Valonlähteeksi suositellaan energiansäästölamppua max. 23W (hehkulamppu max. 75W). E27. IP54.

Rakenne
Runko ja kehys on valkoista tai grafiitinharmaaksi maalattua alumiinia. Kupu polykarbonaattia. Valonlähteeksi suositellaan energiansäästölamppua max. 23W (hehkulamppu max. 75W). E27. IP54.

Asennus
Seinä-/ kattopintaan ruuveilla valaisimen takakannen kiinnitysreikien läpi. Kiinnitysreikien etäisyys 200 mm.

Valonlähde
Valonlähteeksi suositellaan energiansäästölamppua max. 23W (hehkulamppu max. 75W). E27.

Hoito-ohjeet 
Valaisimet ovat huoltovapaita. Rikkoutuneen valonlähteen vaihto on kuitenkin suoritettava heti. Suosittelemme lisäksi valaisimen näkyvien osien puhdistusta vuosittain tai tarpeen mukaan. Puhdistuksessa voi käyttää kosteaa liinaa ja neutraalia (ph 6 – 8) yleispuhdistusainetta. Puhdistuksen ajaksi kytke sähkökeskuksesta sulake pois päältä. Valaisimia ei saa pestä painepesurilla.

Lisää tietoa pihavalaistuksesta >>
Valmistajan tuotekortti >>
Asennusohje >>
Mittakuva >>