Cinderella Classic Polttava kuivakäymälä

 • Cinderella Classic Polttava kuivakäymälä
 • Cinderella Classic Polttava kuivakäymälä
 • Cinderella Classic Polttava kuivakäymälä

Cinderella Classic Polttava kuivakäymälä


 • Valmistaja: Biolan
 • Toimitusaika:7 arkipäivää *

Hinta : 3680.00


Cinderella Classic - lämpöiseen hintaan

 • Cinderella Comfort on uusi polttokäymäläkonsepti, joka vie Cinderellan tason entistäkin korkeammalle. Uusi polttokäymälä parantaa huomattavasti sisäilman laatua ja tarjoaa erinomaisen käyttömukavuuden. Cinderella Comfort on tehokas ja ympäristöystävällinen polttokäymälä, joka täyttää norjalaisen TEK 10 -standardin mukaiset nykyaikaiset tiiviysvaatimukset. 

  Cinderella-käymälä ei vaadi vesi- eikä viemäriliitäntää, ja kaikki käymäläjäte poltetaan korkeassa lämpötilassa. Tuhkan määrä on erittäin pieni.

  - Suljettu ilmankierto

  - Cinderella Comfort perustuu suljettuun ilmankiertojärjestelmään, joka noudattaa norjalaisen TEK 10 -standardin ohjeita. Uudessa järjestelmässä on tulo- ja poistoilman ohjaus, mikä takaa optimaalisen palamisen ja energiankulutuksen. Cinderella Comfort on CE-merkitty sekä NEMKOn, UL:n ja NSF:n hyväksymä.

  - Cinderella Comfort parantaa sisäilmaa huomattavasti perinteisiin polttaviin kuivakäymälöihin verrattuna. Comfortissa on suljettu polttojärjestelmä, joka saa palamiseen tarvittavaa raitista ilmaa oman ilmaputkensa kautta.

  - LCD-näyttö

  - Cinderella Comfort -käymälälaitteessa on näyttö, joka antaa tietoa järjestelmän tilasta sekä yleisiä käyttötiedotuksia. Valo- ja äänimerkkien lisäksi näyttö kertoo myös, kun on aika tyhjentää tuhkasäiliö. Näytön kielen voi valita seitsemästä vaihtoehdosta (myös suomi).
Toimitussisältö: 
Cinderella-polttokäymälä, käyttöohje, asennusohje, pussit (500 kpl), seinän läpivientiputki 45 cm, T-putki, suojahattu

Esite >>