Muoviletku ToppGarden 25/25m

Muoviletku ToppGarden 25/25m


  • Valmistaja: TOPPI OY AB
  • Toimitusaika:3 arkipäivää *

Hinta : 154.00

Kauniin keltainen ToppGarden on laadultaan premium luokan vesiletku. Se on kehitetty laatutietoisille kuluttajille ja ammattikäyttöön.

ToppGarden vesiletku sopii moneen käyttöön kuten esimerkiksi puutarhan, viheralueiden ja viljelysten kasteluun, kiinteistöjen ja laitosten ulko- ja sisätilojen siivoukseen, pesutilojen ja autotallien vesiletkuksi, mutta erinomaisen painekestävyytensä ansiosta sitä voidaan tarvittaessa käyttää myös paineilmaletkuna. Letkun korkein suositeltavin käyttöpaine on 10 Bar:ia ja murtopaine on peräti 30 Bar:ia.

ToppGarden vesiletku ovat valmistettu parhaista raaka-aineista ja siksi se on erittäin turvallinen ja kestävä. Se kestää erinomaisesti kovaakin ulkoista kulutusta, kuten hankausta, vetoa ja yliajoa.

ToppGarden vesiletkua on myös mukava käyttää. Se on kiertymätön ja pitää hyvin muotonsa kaikissa käänteissä. Sileän ja kiiltävän pintansa ansiosta letkua on keveä vetää kaikenlaatuisilla maapinnoilla ja lattioilla. Letku ei jätä jälkiä pintoihin, eikä lika tartu letkun pintaan.