RIL 234-2007 Pihojen pohja- ja päällysrakenteet

RIL 234-2007 Pihojen pohja- ja päällysrakenteet


  • Valmistaja: Rill
  • Toimitusaika:3 arkipäivää *

Hinta : 62.00

UUSI OHJE PIHOJEN SUUNNITTELUSTA JA RAKENTAMISESTA

RIL 234-2007 on tarkoitettu noudatettavaksi piha-alueiden pohja- ja päällysrakenteiden suunnittelussa ja rakennustöissä.

Ohjeen tavoitteena on saada piha-alueiden suunnittelu tiiviiksi osaksi alue- ja uudisrakentamista sekä maankäytön suunnittelua. Samalla tavoitteena on kohottaa piha-alueiden suunnittelun ja toteutuksen laatua sekä parantaa pihan rakenteiden toimivuutta ja elinkaaritaloutta. Päällysteitä on ohjeessa käsitelty vain esimerkinomaisesti. Ohjeen pääpainopiste on uudisrakentamisessa, mutta siinä on esitetty myös korjausrakentamisessa tarvittavat toimenpiteet.

Ohje sisältää suosituksia, jotka edustavat hyvää pihojen pohjarakennustapaa. Ohjeessa on esitetty periaatteet, joita suositellaan noudatettavaksi pihan ja siihen liittyvien rakenteiden suunnittelussa ja rakentamisessa. Siinä on esitetty myös yleisiä ratkaisumalleja erilaisista tapauksista ja rakenteista.

Ohjeen käyttäjät

Ohjeen käyttäjäkunta muodostuu rakennuttajista, viranomaisista, suunnittelijoista, urakoitsijoista sekä alan opiskelijoista.

Ohjeessa on 122 sivua.