KOHDE 8 /

AS OY PIHLAJAKARTANO, KALAJOKI

KING OF ROOFS 2020

TIILIKATTO
Materiaali: BMI Ormax, laattakattotiili Ormax EVO


Taloyhtiön ulkonäkö päivittyi tälle vuosituhannelle EVO-laattakattotiilellä.

TOTEUTUS /
Keski-Pohjanmaan Kattopalvelu Oy


Pihlajakartano on Kalajoella sijaitseva, vuonna 1999 rakennettu taloyhtiö, joka sisältää 3 asuinrakennusta sekä 3 autokatosta.

Rakennusten katemateriaaliksi oli valittu alun perinkin tiili. Toisen valmistajan tuote ei kuitenkaan kestänyt oletettua elinkaarta, joten toteutimme taloyhtiölle kattoremontin. Asuinrakennusten sekä autokatosten katteeksi valittiin edelleen tiili sen hiljaisuuden vuoksi. Kattoremontti toteutettiin Ormaxin laadukkaalla tuotteella, uudella EVO-tiilellä, jolloin rakennusten ulkonäkökin päivittyi tälle vuosituhannelle.


Remontti kesti kohteessa reilut pari viikkoa, jonka aikana kohteesta purettiin vanha katemateriaali sekä parannettiin yläpohjan puutteellinen tuuletus kuntoon. Lisäksi tarkistimme ja korjasimme vanhassa tiilessä olleet vuotokohdat, ettei yläpohjaan jäänyt mitään kosteusvaurioita.

Taloyhtiö oli kartoittanut pinnoitusta vanhalle tiilelle jo parin vuoden ajan, mutta vanhan tiilen heikko kunto yllätti myös remontoijan. 20 vuotta vanhan, todella huonokuntoisen katemateriaalin haperoita ja haljenneita tiiliä ei enää kannattanut lähteä pinnoittamaan.

Keski-Pohjanmaan Kattopalvelu jatkossakin vain BMI Ormaxin laadukkaita tuotteita tiilikatolle, koska hinta - laatusuhteeltaan BMI Ormax on yksinkertaisesti paras.

Kattoremontit 1300 katon kokemuksella

Keski-Pohjanmaan Kattopalvelu Oy tekee huopakatto-, tiilikatto- ja peltikattotyöt 1300 kattoremontin kokemuksella. Olemme täysin kotimainen, BMI Ormaxin ja BMI Icopalin valtuuttama Kokkolassa toimipaikkaansa pitävä yritys ja toimitamme kattopalvelut pääosin Pohjanmaan alueelle.

Olemme kokenut kattoasentaja. Meiltä saat kattotyöt 12 vuoden kokemuksella, ympäri vuoden ja aina kilpailukykyisellä hinnalla. Tarjoamme täyden palvelun kattoratkaisut aina ilmaisesta katon kuntotarkastuksesta ripeään kattoremonttiin ja lopulta purkujätteiden asianmukaiseen kierrätykseen. www.peltikattopalvelu.fi

Toteuttaa kattoremontit alueilla: Pohjanmaa


Avaimet käteen tiilikattoremontti

Jätä yhteydenottopyyntö, niin Ormaxin valtuuttama asentaja ottaa yhteyttä sopiakseen ilmaisen arviokäynnin.

 

  • Jätä yhteydenottopyyntö, niin Ormaxin valtuuttama asentaja ottaa yhteyttä sopiakseen ilmaisen arviokäynnin.
  • Ilmaisella arviokäynnillä saat tarjouksen kattoremontista, joka ei sido sinua mihinkään. 
Julkaistu
10.10.2019