KOHDE 7 /

TAALINTEHDAS, KEMIÖNSAARI

KING OF ROOFS 2020

TIILIKATTO
Materiaali: BMI Ormax, laattakattotiili Ormax EVO


Katevalintaan vaikutti kohteen normaalia haastavammat sääolosuhteet.

TOTEUTUS /
Varma Vesikatto Oy

Taalintehtaan taajamassa Kemiönsaarella sijaitsevan talon huopakatto tuli tiensä päähän. Peltikattohaaveet unohtuivat, kun asiakas näki uuden EVO-laattakattotiilen. Taalintehtaan kattoremonttikohteessa katevalintaan vaikutti myös kohteen normaalia haastavammat sääolosuhteet.


Ylväs kattoremonttikohde sijaitsee Taalintehtaan taajamassa Kemiönsaarella. Kohdetalon alkuperäisenä katteena toimi huopa, joka ajan myötä tuli kuitenkin tiensä päähän huovan alkaessa irrota rakenteistaan. Asiakas oli alun perin mieltänyt pellin kodilleen toivotuksi kattomateriaaliksi, mutta asiantuntijan esitellessä hänelle vaihtoehtona uuden EVO-laattakattotiilen peltihaaveet kuitenkin unohtuivat. 

Kohteelle valittiin katteeksi siis täysin uutta teknologiaa ilmentävä EVO-kattotiili.
- EVO-tiili tuntui alusta asti katolle luontevalta vaihtoehdolta, sillä rakennuskin edustaa modernimpaa tyyliä, kertoo asiantuntija Kalle Jokinen kertoo.

Katemateriaalin valintaan vaikuttivat myös kohteen normaalia haastavammat sääolosuhteet.

Aluskatteena kohteessa käytettiin Divoroll Top RU -katetta, joka on korkealaatuisin aluskate, jota markkinoilta löytyy. Tämä aluskate yhdistettynä EVO-tiileen on kyllä todellista Kattojen Kunkkua.


Kattoremontista teki normaalia haastavamman katon monimuotoinen ilme ja osittain epäsymmetrisetkin kulmat, mutta näistäkin selvittiin kunnialla, ammattiosaajien käsittelyssä. Kohteen ilme muuttui hurjasti niin ulkonäöllisesti kuin rakenteellisestikin vaihdettaessa punaisesta huovasta tyylikkään harmaan tiileen. 


Katso video kohteesta

Varmaa kattopalvelua.

Varma Vesikatto Oy on vuonna 2009 perustettu turkulainen perheyhtiö. Yhtiö sai alkunsa kahden jo pitkään kattoalalla työskennelleen ammattilaisen ajatuksesta lähteä toteuttamaan katto- ja ulkoverhousremontteja.

Varma Vesikaton ammattilaisten otteissa talosi ulkopinnat saavat uuden ilmeen. Meille tärkeintä on laadukas työjälki yhdessä joustavan asiakaspalvelun kanssa. Toimintamme kattaa niin tiilikatot kuin peltikatotkin.

Koulutamme säännöllisesti henkilökuntaamme, jotta laatumme pysyy samana uusien toimintamallienkin tullessa. Meillä on luotettavat, laadukkaat sekä ennen kaikkea kotimaiset tavaratoimittajat. Asentajiemme työn laatu on myös alansa huippua. Lisäksi omat peltiseppämme valmistavat erilliset peltiosat myös mittatilaustyönä, mikä takaa parhaan lopputuloksen myös erikoisimmillekin kohteille. www.varmavesikatto.fi

Toteuttaa kattoremontit alueilla: Länsi-Suomi.


Avaimet käteen tiilikattoremontti

Jätä yhteydenottopyyntö, niin Ormaxin valtuuttama asentaja ottaa yhteyttä sopiakseen ilmaisen arviokäynnin.

 

  • Jätä yhteydenottopyyntö, niin Ormaxin valtuuttama asentaja ottaa yhteyttä sopiakseen ilmaisen arviokäynnin.
  • Ilmaisella arviokäynnillä saat tarjouksen kattoremontista, joka ei sido sinua mihinkään. 
Julkaistu
9.10.2019