KOHDE 5 /

PARITALO + AUTOTALLI

KING OF ROOFS 2020

TIILIKATTO
Materiaali: BMI Ormax, laattakattotiili Ormax EVO


Yhteensä 250 neliötä peltikattoa purettiin niin paritalosta kuin autotallista ja tilalle asennettiin EVO-tiilikatto.

TOTEUTUS /
Pisa Kattoremontti


Vuonna 1993 rakennetun paritalon ja autotallin alkuperäisenä katemateriaalina oli punainen muovipinnoitettu peltikatto, jonka pinta oli ajan saatossa jo lohkeillut ja virttynyt. Oli aika toteuttaa kattoremontti.

Pisa Kattoremonttien myyntiedustaja esitteli kohteessa modernia EVO-tiilikattoa, joka herätti asiakkaissa heti mielenkiintoa. Ormax EVO muodostaa tasaisen, eläväpintaisen ja ilmeeltään tyylikkään ohuen kattopinnan. Kohteeseen valittiin musta EVO-laattakattotiili.


Kohteeseen oli tehty ilmainen kuntoarvio ennen kattoremonttitarjouksen tekemistä, joten yllätyksiä ei puolin tai toisin tullut eteen remontin edetessä. Kuntoarvio helpottaa urakkahinnan määrittelyssä ja samalla asiakkaalla on tiedossa mahdollisten lisätöiden tuntiveloitushinta.

Yhteensä 250 neliötä peltikattoa purettiin niin paritalosta kuin autotallista ja tilalle asennettiin EVO-tiilikatto. Tämä modernin vaihtoehdon perinteiselle kattotiilelle tarjoava tuote kasvattaa suosiotaan rakennusten katemateriaalina. Yksistään Pisa Kattoremontit arvio asentavansa vuonna 2019 noin 1500 neliötä EVO-tiilikattoja omakotitaloihin.

Paritalon kattoremontin yhteyteen asiakas oli tilannut myös puhallusvillan asentajat. Molemmat projektit sujuivat hyvin yhteen, eikä siitä aiheutunut viivästyksiä. Remontin suunniteltu aikataulu piti.

Tiilikatto sopii paritalokohteeseen todella upeasti. Se on hiljainen ja kestää aikaa. Työn lopputulos vakuutti asiakkaat.

Kattoremonttipalvelua vuoden ympäri ammattitaidolla ja tarpeitasi kuunnellen.

Pisa Kattoremontti on Pirkanmaan, Tampereen, Kanta-Hämeen ja Hämeenlinnan talousalueiden luotettava kattoremonttien asiantuntija. Yritys tunnettiin ennen nimellä Pirkanmaan Saneeraus Oy, mutta koska se oli keskittynyt jo pidemmmän aikaa kattoremontteihin, oli nimenvaihdos paikallaan selkeyttämään toimintatapoja. Pisa Kattoremontti on perheyritys, joka perustettiin vuonna 2006 ja työllistää tällä hetkellä noin 15 henkilöä sekä tekee vuositasolla lähemmäksi 100 kattoremonttia.

Teemme tiilikattoremontit ja peltikattoremontit niin yksityisille kuin taloyhtiöillekin vuodenajasta riippumatta. Avaimet käteen -palvelumme takaa työt alusta loppuun aina loppusiivoukseen asti omalla työvoimalla ilman turhia välikäsiä. Työllämme on aina 10 vuoden asennustakuu. www.pisasaneeraus.fi

Toteuttaa kattoremontit alueilla: Pirkanmaa ja Kanta-Häme - Nokia, Tampere, Hämeenlinna, Ylöjärvi, Lempäälä.Avaimet käteen tiilikattoremontti

Jätä yhteydenottopyyntö, niin Ormaxin valtuuttama asentaja ottaa yhteyttä sopiakseen ilmaisen arviokäynnin.

 

  • Jätä yhteydenottopyyntö, niin Ormaxin valtuuttama asentaja ottaa yhteyttä sopiakseen ilmaisen arviokäynnin.
  • Ilmaisella arviokäynnillä saat tarjouksen kattoremontista, joka ei sido sinua mihinkään. 
Julkaistu
4.10.2019